Weekend cu Life on Mars, Dalma, Raku şi Karma to Burn

Weekend cu Life on Mars, Dalma, Raku şi Karma to Burn

0
DISTRIBUIȚI

Joi 31 ianuarie, la clubul Daos va avea loc un concert cu americanii de la Karma to Burn şi elveţienii Rozbub (bilet 25 lei), la Scottish pressalertpartyPub cântă Dalma Live Experience (gratis), la The Note Pub  cântă pentru prima oară în Timişoara trupa Life on Mars (25 lei), iar amatorii de hip–hop au parte de un recital cu Raku şi after–party cu DJ Limun la Life Pub (15 lei). Pentru cei care preferă jazz-ul la Jazz Office e concert cu Tony Kuhn, Dan Mitrofan, Csaba Santa şi Tavi Scurtu (gratis), la Cucaracha Pub e recital Blues Doctors, iar pentru amatorii de muzică electronică în clubul El Che alături de rezidentul Kuky va veni invitatul special DJ Marika.

Vineri, 1 februarie, la Jazzissimo Lounge are loc un recital cu Ştefan Olariu, Eddy Bogdan, Fery Szekeres şi Mircea Ardeleanu Jr.


, la Setup Venue are loc lansarea albumului Cabron – Elemente Instabile (15 lei), iar la Cafe De Paris melomanii au parte de un recital cu Lucian Nagy şi Dan Mitrofan. La Arad, de la ora 21 în clubul Rennaisance va avea loc un concert Direcţia 5.

Sâmbătă 2 februarie la Heaven Studio are loc un concert cu Corina şi Pacha Man, la Manufactura e recital cu fraţii Racz (gratis), la clubul Play mixează unica DJ-iţă topless din Timişoara Zhanna, alături de Dgentleman şi Victor Diaz, iar la Setup Venue are loc competiţia TM DJ Challenge 2013. La Văliug, în cadrul Apres – Ski Casa Baraj va avea loc o petrecere Girls just wanna have fun cu invitatul special John Trend. La Arad, în club Flex de la ora 22 va avea loc un concert Iron Maidnem (Ungaria), cu biletele de intrare 10 lei. Tot sâmbătă timişorenii de la Andi Band vor susţine un concert la Old Ladys Pub în Chişineu – Criş, de la ora 21, bilet 15 lei. În clubul Le Cinema, sâmbătă concertează Anda Adam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.