Cum decurge cantonamentul ACS Poli în Antalya

Cum decurge cantonamentul ACS Poli în Antalya

0
DISTRIBUIȚI

Fotbaliștii timișoreni se pregătesc în continuare în Antalya. După pregătirea fizică și cele trei partide amicale câștigate, staff-ul poli acstehnic este mulțumit de cum decurg antrenamentele, jocul și intgrarea jucătorilor noi. În primele meciuri de verificare din cantonament, Vali Velcea a trimis în teren formule de start asemănătoare cu cele din campionat, iar de fiecare dată, nou-veniții Ovidiu Petre și Mihai Dina au fost titulari. Antrenorul alb-negrilor s-a declarat mulțumit de cum s-a desfășurat cantonamentul până acum, din toate punctele de vedere. ”Sunt mulțumit, jocul a crescut de la meci la meci în cele trei meciuri desfășurate până acum, mult față de cel jocul prestat până acum în campionat. Sunt foarte bucuros că nu au apărut accidentări, care se întâmplă în aceste perioade de efort, ceea ce arată că concentrarea jucătorilor. Indiscutabil, adversarii au fost foarte utili. Khazan Lankaran și Neftchi Baku, campioane în 2011, respctiv 2012 joacă un fotbal de calitate. Noi nu am urmărit neapărat rezultatele, ci alte aspecte, omogenitatea, implementarea relațiilor de joc și integrarea jucătorilor transferați”, a declarat antrenorul Vali Velcea. Cei din staff-ul ACS Poli au explicat că s-au prefectat alte amicale decât cele anunțate inițial, cum ar fi fost cu Torpedo Moscova sau echipa de tineret de la Bayern Munchen, deoarece programul adversarelor stabilite înainte de plecare nu le-au mai permis să se întâlnească.

Fundașul Ducu Ninu, ce a evoluat în tur la CS Severin a fost testat de antrenori în câteva partide, dar decizia asupra transferului său se va lua abia la întoarcerea în țară.


Deocamdată, fotbalistul ce poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca central, a plecat din cantonament, din motive ce țin de reducerea cheltuielilor. ”Ducu Ninu este nepregătit din punct de vedere fizic. Rămâne ca după ședința Consiliului Director la întoarcere în țară să stabilim dacă îl vom transfera sau nu. Eu nu sunt de principiu să aducem jucători pe care nu îi putem folosi imediat, iar Ninu nu ar putea intra încă din primele meciuri, dar sigur, în viitor ne poate fi de folos”, a precizat antrenorul principal al ACS Poli. Velcea este mulțumit de Petre și Dina, care aduc un plus echipei prin experiența lor. ”Și ei sunt puțin în urmă cu pregătirea fizică, dar ei compensează acest lucru prin plusul de experiență”, a punctat Velcea.

Conducerea a explicat că Mihai Gherasim este plecat de luni din Turcia după ce a făcut tendinită, dar locul său nu va fi luuat de niciun portar de la juniori, deoarece aceștia au plecat într-un cantonament de pregătire în Serbia. ”Gherasim este de luni la București, la medicul Pompiliu Popescu. Îl așteptăm să își revină. Nu va veni nimeni în locul lui de la juniori”, a declarat managerul sportiv Călin Rosenblum. Vali Velcea a spus că juniorii Bărbuț, Bocșan și Todorov dau randament, dar din primăvară caută și alte soluții pentru jucătorii sub 21 de ani. ”Este posibil să mai aducem un jucător sub 21 de ani, poate chiar doi. Juniorii Gârlea, Borbuț, Todorov și Bocșan dau randament sunt și ei soluții pe viitor, îl vom lua în pregătire pe Pleșcan, poate chiar pe Balaure. Deocamdată sunt însă cruzi și fragili pentru lupta la promovare”, a explicat Vali Velcea. Mâine, ACS Poli dispută al patrulea meci de verificare contra celor de la Magdeurg, liga a IV-a din Germania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.