Aproape 12 kg de cannabis, capturate în urma unui flagrant

Aproape 12 kg de cannabis, capturate în urma unui flagrant

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la „Crimă Organizată” au reuşit, astăzi, prinderea în flagrant a trei indivizi care au adus din Spania droguri. Aceştia au fost OLYMPUS DIGITAL CAMERAinterceptaţi de poliţiştii de la „Crimă Organizată” Arad în timp ce transportau cannabis. Flagrantul a fost realizat în Arad. Cei cinci membrii ai grupării au fost monitorizaţi timp de mai multe luni, aceştia vânzând drogurile aduse din străinătate pe piaţa din Arad. Suspecţii prinşi în flagrant au fost reţinuţi.


Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În primă fază, au prins în flagrant doi bărbaţi care au intrat în posesia unui colet venit din Spania, colet în care existau 344 de grame de cannabis. Imediat după au fost organizate trei percheziţii domiciliare, iar într-una dintre case poliţiştii au găsit o cantitate cu adevărat impresionantă: 11,5 kilograme din acelaşi drog, aceasta fiind cea mai mare captură a Crimei Organizate din Arad. În urma investigaţiilor, pe lista de suspecţi a procurorului DIICOT a mai intrat o persoană. „În acest caz sunt implicate trei persoane cu vârste cuprinse între 31 şi 34 de ani. Toţi cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi trafic internațional de droguri de risc”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad. Potrivit estimărilor, valoarea drogurilor se ridică la 600.000 de lei.

2 COMENTARII

  1. ….ce rahat mai e si asta !!!! hai sa injuram politisti ca si asa nu avem ce sa facem!!!ce,asta e captura?…..trebuiau sa confiste 2 miliarde de tone ca sa fie adevarati ,ce sa mai spunem!!!!!..noi cei care comentam daca am fi fost politisti cite am fi facut….vai,vai…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.