Condiţiile în care Paul Codrea rămâne la ASU Poli

Condiţiile în care Paul Codrea rămâne la ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
paul codrea asu poli
Paul Codrea a anunţat varianta ăn care ar putea rămâne la ASU Poli Foto Adrian Pîclişan

Paul Codrea, mijlocașul născut la Timișoara s-a alăturat echipei suporterilor săptămâna aceasta. Codrea a jucat, astăzi, în prima repriză în amicalul jucat de cei de la ASU Poli contra celor de la CS Ghiroda și spune că există șanse să joace din retur pca din retur să joace pe ”Știința”. Jucătorul este liber de contract după ce s-a despărțitit de cei de la Rapid. Codrea spune că rămâne la ASU și pentru meciurile oficiale dacă nu va primi o ofertă bună din străinătate. Fotbalistul negociază și spune că șansele să joace alături de Varga și Rotariu sunt de 50% comparativ cu semnarea unui contract în străinătate.

Timișoreanul spune că este exclus să semneze cu o altă echipa din România, fie și de Liga I.


”Deocamdată rămân, să vedem ce va fi pe parcurs. Eu îmi doresc să rămân, dacă nu apare o ofertă tentantă de undeva de afară, cu siguranță o să rămân. Din România nu m-a căutat nimeni și nici nu sunt tentat, prefer să rămână acasă dacă e să rămân în țară. Nu e o mare schimbare din Liga I și Liga a V-a, și aici se face efort, doar că aici ești acasă și aproape de familie. Acum aș refuza și o echipă de Liga I. Am discuții cu echipe din străinătate, să vedem dacă se concretizeazaă ceva. Șansele să plec sunt 50%”, a declarat Codrea. În amicalul cu Ghiroda a evoluat și Ioan Mera. Fundașul are o situație ceva mai complicată. Mera are contract valabil încă trei ani cu Alania Vladikavkaz, dar încearcă să devină liber de contract. Până se rezolva problema, e posibil ca Mera să rămână în primvară la ASU. ”Mie mi-ar face plăcere să rămână și Ioan Mera, dar el este un jucător mult mai tânăr decât mine și trebuie să rămână să câștige bani”, a mai declarat Paul Codrea.

ASU Poli a pierdut meciul de verificare cu CS Ghiroda, locul 3 în Liga a IV-a din Timiș. Meciul s-a terminat cu 6-1. Golurile echipei din Ghiroda au fost marcate de Magdaș, autor a doua reușite, Rus un gol, iar Baranyi  a înscris celelalte trei goluri. ASU Poli a înscris în ultimul minut prin Marchiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.