Cum împarte primarul “zonele Telpark”

Cum împarte primarul “zonele Telpark”

3
DISTRIBUIȚI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primarul Nicolae Robu a făcut astăzi noi precizări cu privire noul sistem de parcare despre care a promis că va fi ca “în San Francisco”.


„Pentru că de la 1 martie vom înlocui sistemul Telpark, dar aşa cum am delcarat de la bun început, înlocuirea se va face în etape, într-o primă etapă se va vedea că zonarea va fi diferită de cea din sistemul Tel Park. Se va vedea că în anumite locuri, unde pe sistemul Tel Park trebuia plătit, acum nu o să se mai plătească, se va vedea că în locurile cu taxă plata se va face prin SMS sau cu cartele pre-pay, iar abonamentele vor continua să rămână valabile, dar vor fi şi noi abonamente pe noul sistem”.  Edilul şef a făcut o “consultare publică” pe… pagina personală de Facebook, pe tema noului sistem de parcare, iar timișorenii și-au tot dat cu părerea.

Modificări în ceea ce priveşte sistemul de parcare a operat şi firma Constructim, deşi la finele lunii octombrie atunci când anunţa trecerea parcării din Piaţa 700 din grija ADP în cea a firmei menţionate mai sus, edilul şef dădea asigurări că acest lucru nu se va întâmpla. Dacă înainte de “era Constructim”, cei care nu staționau mai mult de zece minute nu plăteau nimic, acum, gratuitatea a dispărut de tot. Așa că, pentru primele zece minute șoferii vor plăti 1 leu.  Primarul a justificat taxarea prin faptul că „este vorba de o firmă privată, care îşi gestionează afacerea cum doreşte pentru a scoate profit şi pentru a-şi recupera investiţia”.

 

3 COMENTARII

  1. Banii din impozite va ajung doar de salarii, nenorocitilor!!!!!
    Ne taxati ca pe vite, vreti bani pentru parcarea pe drumurile facute din banii nostrii si ai parintilor nostrii!!!!!!!!Taxati ce ati construit voi, naparcilor!!!!! Nu vine ziua aia sa va scoatem de par din birourile voastre, indiferent cine sunteti si cine va votat???? Poate ca da!

  2. In orice oras din Europa se plateste parcarea. Ar trebui sa mai iesi din carapacea ta si sa vezi ca e un lucru normal. Si daca vrei sa fie mai bine, vino cu sugestii nu doar cu critici. Parintii tai au trait in comunism unde totul era al tuturor si al nimanui… Noi cerem parcari sa nu ne mai invartim cu orele pana gasim un loc liber in zona centrala. La asta sa fie folositi banii din telpark, nu doar la plata salariilor unei institutii ineficiente cum a fost ADP-ul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.