Meciul cu Energia Rovinari, luptă grea pentru “urșii” de la Timba

Meciul cu Energia Rovinari, luptă grea pentru “urșii” de la Timba

0
DISTRIBUIȚI

08_resize

Baschetbaliștii de la Timba traversează o perioadă mai puțin fastă după două meciuri pierdute fără drept de apel, dar echipa speră să presteze un joc mai bun la Târgu-Jiu, în fieful Energiei. Galben-negrii sunt conștienți că va fi foarte greu să câștige în Oltenia, mai ales că Rovinariul traversează o perioadă bună, dar nu merg să se predea. În tur, Timba a făcut poate cel mai bun meci al său contra Energiei, la Timișoara. Partida a fost una de mare luptă, câștigată cu 96-89, rezultat surpriză  la acea vreme. Situația este mai complicată acum. Gorjenii au câștigat acum două etape cu CSU Ploiești, campioana en-titre, iar acum ocupă locul 9, cu 10 victorii și un număr egal de înfrângeri.


Timba pare ”condamnată” la locul 13, dar Bogdan Murărescu este conștient că echipa trebuie să înceapă să joace mai bine, mai ales că după Rovinari urmează partidele de foc cu Cluj și Oradea. ”Sper să începem să jucăm mai bine, pentru că am avut o perioadă mai puțin bună în jocul nostru. Sper să trecem peste acest moment, să încercăm să ne ridicăm puțin nivelul. Toată lumea este concentrată și ne dorim să începem o serie de evoluții corespunzătoare pentru ceea ce ne-am propus. Întâlnim o echipă bună, suntem realiști, e greu, dar totuți am învins în tur, deci șanse sunt ca la fiecare meci. Jucăm în deplasare cu o echipă foarte bună însă, s-au întărit în această iarnă, au un joc foarte bun, jucători foarte buni din punct de vedere individual”, a declarat Bogdan Murărescu.

În ceea ce privește integrarea jucătorilor Jermont Horton și Denham Brown, principalul ”urșilor” a spus că cei doi încă nu s-au omogenizat 100%, dar se lucreayă la acest lucru. În ciuda problemelor din joc, cei de la Timba își păstrează atitudinea și abordează fiecare meci la victorie.  ”Va fi un meci greu, dar avem încredere în noi și în forțele noastre, o să încercăm să jucăm cât mai bine posibil și mergem la victorie, ca la fiecare meci. Vom încerca să demonstrăm că victoria din tur nu a fost o întâmplare. Fiecare echipă are perioade mai proaste și noi încercăm să ieșim din aceste momente la meciul de la Târgu-Jiu”, a declarat Pidi Czmor. Meciul se va juca sâmbătă de la ora 19 și va fi arbitrat de Mircea Șerban, Ciprian Stoica și Dragoș Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.