Dragoste cu năbădăi: un bărbat și-a înjunghiat soția în burtă cu un...

Dragoste cu năbădăi: un bărbat și-a înjunghiat soția în burtă cu un cuțit de bucătărie

3
DISTRIBUIȚI

IM000433.JPG

O întâmplare demnă de un film de dragoste cu final tragic s-a întâmplat aseară în Uricani, Valea Jiului, județul Hunedoara.


O tânără de 26 de ani a ajuns la spital, după ce fostul ei soț a tăiat-o, în zona abdomenului, cu un cuțit de bucătărie.

Cei doi soți erau separați de ceva timp, iar bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a rămas în apartamentul de pe Aleea Brazilor în care au locuit împreună. Aseară, femeia a venit să-și mai ia o parte din lucruri și cei doi soți s-au luat la ceartă. Bărbatul a înșfăcat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o pe fosta soție de trei ori, în burtă.

Ea a fost transportată la spitalul din Lupeni, unde se află internată și acum. Soțul ei a fost audiat de polițiști, însă este cercetat în stare de libertate, pentru vătămare corporală. În funcție de zilele de îngrijire medicală pe care le va primi victima sa, se va decide gravitatea faptei.

3 COMENTARII

  1. Chiar trebuia sa o omoara ,ca sa-l aresteze pe nemernic? Daca faptele comise cu violenta nu prezinta pericol social,atunci ce fapte sunt destul de grave ca sa determine arestarea faptuitorului? Bine ca-i aresteaza pe traficantii de tigari,pe hotii de fier vechi,si pe infractorii periculosi ii lasa in libertate!Oare integritatea persoanei si siguranta vietii nu sunt mai importante decat prejudiciul material, atunci cand se decide starea de arest sau libertate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.