EXCLUSIV Declaraţia care a dus la arestarea interlopului Burkaş pentru omor. Vezi...

EXCLUSIV Declaraţia care a dus la arestarea interlopului Burkaş pentru omor. Vezi ce au găsit anchetatorii asupra lui

3
DISTRIBUIȚI

sergiu burkas mascati 2

Interlopul Sergiu Burkaş a ajuns, astăzi, din nou, în faţa procurorului şi mai apoi la Tribunalul Timiş unde s-a cerut arestarea sa pentru că ar fi autorul crimei de la Sinersig, unde a fost găsit cu gâtul tăiat lugojeanul Cristian Ursulescu.  În timpul audierilor, interlopul a recunoscut că se ştia cu Ursulescu şi că a primit maşina de la acesta, în contul unei datorii de 3.500 de euro. Burkaş a negat faptul că ar fi fost cel care l-a ucis pe lugojean, susţinând că doar a avut aceste legături de „afaceri”. Printre probele strânse de anchetatori se numără şi declaraţia unei femei, cu care acesta se cunoştea şi care a povestit că în una dintre zile, înainte de a dispărea,Burkaş  a apărut acasă, extrem de surescitat, cu un cuţit plin de sânge pe care l-ar fi spălat şi că i-ar fi spus că a comis un asasinat, dar a ameninţat-o să nu spună nimic.


De asemenea, alţi martori audiaţi în dosar au confirmat faptul că victima avea o datorie la Burkaş.

După ce a plecat din Timişoara la Oradea şi mai apoi la Cluj Napoca, Sergiu Burkaş a făcut tot ce a putut pentru a-şi pierde urma. În momentul în care a fost capturat ieri, poliţiştii au găsit asupra lui un set complet de acte false cu fotografia sa – permis de conducere, carte de identitate şi paşaport. În urma audierilor de la Tribunalul Timiş, instanţa a decis arestarea lui Burkaş pe 29 de zile sub acuzaţia de omor. Împăotriva deciziei se poate face recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

3 COMENTARII

  1. acuma o sa faca cumva domnul matei sorin si o sa o faca pe concubina sa isi schimbe declaratia iar burkas va fi pus pe liber …..asa is legile la nou iar judecatorul va zice CUTITUL DE BUCATARIE NU ESTE CONSIDERATA ARMA ALBA, SI MORTUL SA TEIAT SINGUR DE CIUDA .

  2. Cum justifica hotde arare data de prima instanta care a judecat Procesul TORJ : Doamna Haimăneală de la CSM, Monicuta Machiaveli, Basescu ce au de spus despre JUSTITIA INDEPENDENTA creata si condusa ei si pentru ei (HOTII )

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.