Iohannis: “Dacă în 2014 Antonescu devine preşedinte, sunt dispus să discut despre...

Iohannis: “Dacă în 2014 Antonescu devine preşedinte, sunt dispus să discut despre şefia PNL”

1
DISTRIBUIȚI

klaus_iohannis___sibiu_11655700

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a spus astăzi că, după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care liderul PNL, Crin Antonescu, devine preşedinte, este „dispus să discute” despre preluarea şefiei PNL, fiind posibil să fie una dintre persoanele care „ar intra în discuţie”, potrivit Mediafax.


„Este posibil ca atunci să devin una dintre persoanele care ar intra în discuţie, dacă va fi aşa sau nu vom vedea atunci. Nu cu gândul acesta am intrat în PNL, dar dacă atunci se pune problema evident că sunt dispus să discut”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă nu se simte cumva folosit de Crin Antonescu a cărui poziţie în sondaje privind credibilitatea a scăzut, Iohannis a spus că nu s-a simţit niciodată folosit şi nici nu crede că preşedintele PNL l-a folosit ca pe „o lovitură de imagine”. El a fost întrebat la care dintre filialele PNL şi-a depus adeziunea şi a afirmat că a făcut apel la o situaţia excepţională, înmânându-i adeziunea lui Crin Antonescu, acesta aprobând-o.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de ieri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu. El a spus că a acceptat să devină membru PNL în urma invitaţiei lui Crin Antonescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.