Primarul promite un cadou de 1 martie: tarabe cu mărțișoare în locul...

Primarul promite un cadou de 1 martie: tarabe cu mărțișoare în locul Acvariului

1
DISTRIBUIȚI

martisoare

Peste 400 de standuri cu mărţişoare vor fi amplasate în Piaţa Victoriei, anul acesta. În total, peste 900 de comercianţi au depus actele la primărie pentru a vinde mărţişoare în oraş cu ocazia zilei de 1 martie, a informat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.


Şi pentru ca lucrurile să fie cât mai organizate, primăria a stabilit ca florile să fie vândute pe strada Mărăşeşti.  Iar ca zona să nu fie înghesuită, primarul Nicolae Robu a dat asigurări că mesele vor fi amplasate în locul în care este acum Acvariul.  La fel promitea şi înainte înainte de Crăciun, când dădea detalii despre planificarea şi împărţirea pe zone a căsuţelor de la târgul de Crăciun,  când spunea că Acvariul va dispărea până de Ajun supărându-se apoi pe jurnaliştii care au scris că nu s-a demolat construcţia.

Reprezentanții primăriei îi așteaptă ce comercianții de flori să-și depună cererile pentru martie. „Cei interesaţi pot depune de vineri, 22 februarie, până la data de 27 februarie 2013 cererile pentru obţinerea autorizaţiei, la camera 12 a Primăriei, însoţite de actul doveditor al calităţii de comerciant sau certificatul de producător”, anunţă Primăria Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.