Prima înfrângere nu a afectat moralul jucătorilor de la ACS Poli

Prima înfrângere nu a afectat moralul jucătorilor de la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

POLI-ANTRENAMENT IN FEBRUARIE2013 08

Fotbaliștii de la ACS Poli au pierdut, ieri, cu 1-0 contra sârbilor de la FK Smederevo, prima înfrângere din perioada de pregătire. Jucătorii spun însă că arbitrii au tras cu formaţia din ţara vecină. Ei reclamă o lovitură de la 11 metri neacordată de arbitrii sârbi şi spun că echipa a făcut oricum un joc bun şi a avut ocazii de a înscrie.


„A fost o înfrângere nemeritată, am jucat cu o echipă bună a campionatului sârbesc, am avut şi ocazii şi o lovitură de la 11 metri neacordată, dar cum arbitrii au fost ai lor, asta e”, a declarat Răzvan Dobricean. Cei de la ACS Poli nu au fost obişnuiţi cu meciurile pierdute, după ce şi turul Ligii a II-a sunt neînvinşi. „Nu ne doream să vină înfrângerea nici într-un meci amical, dar acesta este fotbalul. Sunt benefice amicale pentru omogenitatea echipei şi fiecare fotbalist are şansa să joace”, a declarat portarul Valentin Coca.

În toate partidele de verificare, Vali Velcea a dat minute tuturor jucătorilor, dar în ultimele partide a început cu Pap în poartă. Cum Kirev este suspendat pentru prima etapă, lucrurile par să indice că Pap va fi titular în meciul cu UTA. Cu toate acestea, Coca este încrezător că are şi el şansa lui. „Am avut şanse egale şi în Turcia, şi aici, ne-am împărţit minutele pentru a avea aproximativ aceleaşi minute în teren toţi portarii. Concurenţa este benefică. Eu mă pregătesc cât ma bine şi antrenorul trebuie să aleagă dintre noi doi. Pap este un portar bun”, a precizat Coca despre concurenţa din poarta timişoreană. Răzvan Dobricean a depăşit perioada conflictelor cu Vali Velcea şi deşi acum antrenorul îi cere să joace pe alt post, fotbalistul este încrezător că poate rămâne titular. „Sunt folosit pe un nou post, eu pe orice post voi da tot ce am mai bun din mine, pentru a putea evolua în meciurile oficiale”, a declarat Dobricean. Sâmbătă, cei de la ACS Poli au un nou amical în Serbia, cu Radnicki Nova Pazova, de la ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.