Handbaliștii de la Poli, înaintea unui meci greu în Oltenia

Handbaliștii de la Poli, înaintea unui meci greu în Oltenia

0
DISTRIBUIȚI

HANDBAL04

Handbaliștii de la CSU Poli se pregătesc pentru un meci important, care va avea loc sâmbătă, la Târgu-Jiu. După înfrângerea de pe teren propriu cu Potaissa Turda, alb-violeții joacă împotriva Pandurilor din Târgu-Jiu, iar timișorenii nu își mai pot permite o partidă din care să plece fără niciun punct.

Pentru retur, echipa de handbal și-a stabilit ca obiectiv să obțină minimum 12 puncte din cele 11 meciuri, iar până acum, după trei partide, Poli a adunat trei, doar un sfert din norma impusă de conducere. Bănățenii au fost în sezonul acesta o echipă cu rezultate bune în principal în partidele de pe teren propriu, dar acum nu își mai permit o înfrângere în deplasare. Cu Pandurii, timișorenii au jucat două amicale și un meci oficial sezonul acesta, și s-au impus de fiecare dată, dar acum gorjenii s-au mai întărit.


În plus, alb-violeții au probleme medicale.

”A fost o săptâmănă grea pentru noi, în primul rând din cauza problemelor medicale. De asemenea, digerăm destul de greu înfrângerea de acasă. Știm că ne așteaptă un joc dificil, Târgu-Jiu este o echipă care s-a întărit în pauza competițională, și-a îmbunătățit linia de 9 metri, dar abordăm meciul la victorie. În această săptămână nu am putut să ne antrenăm la capacitate maximă cu accidentați și răceală la echipă. Accidentat este Tcaciuc, care nu este pregătit 100%. Torbica nu s-a antrenat deloc săptămâna aceasta, abia azi mi-au venit extremele dreapta. Săptămâna aceasta nu am avut niciun stângaci la echipă”, a declarat antrenorul Gligore Czari. Pandurii sunt pe locul 9, imediat sub Politehnica, cu 10 puncte, față de 11 ale alb-violeților.

În tur, Poli s-a impus la Timișoara cu 22-20, după un meci strâns. În pauza de ianră, oltenii au fost invitați la Turneul Banatul, iar alb-violeții au câștigat la 10 goluri. Acum însă, Pandurii vin după două meciuri pierdute și cu siguranță că Poli nu va avea viață ușoară.

”Săptămâna aceasta nu am fost destui jucători la antrenament, oricum noi ne-am pregătit bine. Meciul va fi greu, pentru că cele două puncte sunt foarte importante și pentru noi, și pentru ei. Ne doare că am pierdut meciul trecut în deplasare, dar aum trebuie să mergem mai departe. Pandurii sunt o echipă bună, joacă de câțiva ani împreună, au și apărare bună, și atac bun”, a declarat pivotul Dragan Mrakic despre meciul următor. Meciul se va juca de la ora 17.30 și va fi arbitrat de Octavian Fânață și Stefan Hendrea.

Foto: Adrian Pîclișan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.