Monica Macovei: Voi anunţa sâmbătă dacă voi candida. Trebuie să ne întoarcem...

Monica Macovei: Voi anunţa sâmbătă dacă voi candida. Trebuie să ne întoarcem la poporul PDL

0
DISTRIBUIȚI

Conferinta Agenda Europeana a PDL - Hotel Hilton - Bucuresti.

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, astăzi, la Bruxelles că va anunţa sâmbătă, după Consiliul Naţional de Coordonare al PDL, dacă va candida pentru şefia partidului, potrivit gandul.info.


Macovei a mai declarat că pentru desemnarea preşedintelui ar trebui consultaţi toţi membrii PDL pe un sistem similar cu cel din Statele Unite. „Consider foarte important o consultare a tuturor membrilor de partid. Eu cer întoarcerea la popor pentru că PDL a ajuns partidul celor ajunşi în funcţii de conducere. I-aş întreba pe cei care au condus în ultimul timp partidul dacă au avut curajul să-i întrebe pe membrii simpli dacă sunt de acord cu politicile partidului. Eu propun un fel de alegeri primare. Înţeleg că nu este posibil să se facă acum asta. Acesta trebuie să fie viitorul pentru orice partid politic. Toţi membrii trebuie să fie consultaţi şi pentru candidatul la preşedenţie, dar şi pentru preşedintele de partid”, a declarat Monica Macovei.

Întrebată dacă va candida la alegerile din PDL, Macovei a evitat un răspuns clar. „Voi face un anunţ în acest sens după Consiliul Naţional de Coordonare de sâmbătă”. Europarlamentarul a mai declarat că ar susţine o moţiune a grupului reformist. „Impărtăşesc ideea de a avea mai puţine persoane la conducere. Este irelevant dacă partidul este condus de o femei. Contează calităţile pe care le ai, obiectivele”, a conchis Monica Macovei.

Foto: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.