Timba – U Cluj, filmul unei înfrangeri așteptate GALERIE FOTO

Timba – U Cluj, filmul unei înfrangeri așteptate GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-899545107">
timba-cluj01_resize
Clujenii au fost deasupra celor de la Timba Foto: Adrian Pîclişan

Urșii” nu au reușit să producă o surpriză în meciul cu puternica echipă din Cluj, care s-a impus cu 95-72. Elevii lui Niksa Bavcevic au făcut unele faze de joc foarte bune și au smuls chiar câteva aplauze publicului timișorean. Gazdele au fost la conducere doar în debutul partidei, după șase minute de joc, la scorul de 10-9. Sfertul unu s-a terminat 22-18, iar apoi ardelenii au început să se distanțeze din ce în ce mai mult. La pauză, scorul era 54-33, iar situația pe tabelă nu s-a miai modificat. În ultimul sfert, Bavcevic a dat șansa și jucătorilor tineri, astfel că Timba a marcat mai mult, fără însă ca soarta meciului să mai sufere modificări. În stastistică, cea mai mare diferență într echipe a fost la capitolul pase decisive, unde cei de la Timba au avut doar 8, față de cele 25 ale clujenilor.   De la Timba cel mai mult au înscris Jermont Horton, 17 puncte, Jordan Glynn, 12 puncte, Rickey Huckaby, 11 puncte și Denham Brown, 9 puncte. De la Cluj, cele mai multe puncte au venit de Baciu, 16, Djapa și ross, câte 13 fiecare, Nakic, 11 și Nikolov și Barnette, câte 10 fiecare.

Bogdan Murărescu a reproșat elevilor săi lipsa de concentrare. ”Practic, jocul s-a rupt pe fondul greșelilor noastre copilărești. Am dat foarte multe pase la adversar în momentele în care vroiam și noi să inițim un atac. Ama vut câteva greșeli consecutive de acest gen, iar după ce ei s-au dus la 20 d epuncte, era foarte greu să recuperăm. Lucrl acesta s-a întâmplat pentru că fundașii noștri, în primul rând Alex Johnson, nu a avut o zi extraordinară astăzi, fără nicio pasă decisivă, și lucrurl acesta ne-a costat.  Astăzi a greșit pentru a vrut să marcheze, dar în general el nu e un jucător rău. Moi am pierdut azi posesia foarte ușor”, a declarat tehnicianul Timbei.

Niksa Bavcevic a spus că echipa sa a tratat cu maximă seriozitate meciul, deși din punct de vedereal valorii individuale, diferența dintre jucătorii celor două formații e uriașă. ”Nu a fost un meci ușor. Poate nu am începtu așa de bine în primele 5 minute, dar în următoarele 25 de minteu, am luat jocul în serios. Am reacționat bine, în special la apărarea în zonă a adversarului. Pe final, am dat minute tuturor jucătorilor, dar am reușit să păstrăm diferența și în aceste condiții. L-am apărat pe Horton șiam fost atenți la joc din toate punctele de vedere, pentru că noi nu ne mai permitem pași greșiți”, a declarat Niksa Bavcevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.