Cel mai excentric concurent de la Vocea României, Iulian Canaf, în concert...

Cel mai excentric concurent de la Vocea României, Iulian Canaf, în concert la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

iulian canaf

Iulian Canaf a pornit la drum, împreună cu trupa sa, pentru un şir de concerte care vor avea loc în întreaga ţară, oprirea locală a acestui turneu fiind vineri, 8 martie, la Scottish Pub.

Canaf a câştigat simpatia şi susţinerea publicului datorită stilului său aparte de a cânta, de a sta pe scenă, de a comunica cu publicul. Este un om simplu, care a avut nebunia de a se urca pe scena. Un personaj excentric, care nu ţine cont de reguli şi nu are limite pe scenă, Iulian Canaf îşi transmite căldura sufletească în concerte, dragostea de oameni şi bucuria nemăsurată de a cânta.


Nimeni nu ştie dinainte cum se va desfăşura show-ul.

Din aceste motive, numele pe care l-au ales colegii săi de trupă este Canaf Excentric Band. Probabil cel mai controversat concurent de la „Vocea României”, Iulian Canaf a împărţit publicul în două tabere distincte: susţinători fervenţi şi retractari. Susţinătorii îi apreciază carisma şi dăruirea, solicitând prezenţa artistului pe scenă cât mai des. Retractarii îi contestă tehnica vocală – întru totul originală. Canaf Excentric Band îşi începe turneul în 7 martie la Târgu-Mureş, iar după oprirea din Timişoara continuă cu recitaluri în Suceava, Braşov şi Bucureşti. Biletele pentru concertul lui de la Timişoara costă zece lei pentru băieţi, iar reprezentantele sexului frumos au intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.