Depeche Mode, concert exclusivist la Viena pentru lansarea albumului Delta Machine

Depeche Mode, concert exclusivist la Viena pentru lansarea albumului Delta Machine

0
DISTRIBUIȚI

Depeche Mode_Viena (3)

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a celui de-al treisprezecelea material discografic, trupa Depeche Mode a oferit celor mai înfocati fani ai săi şansa de a asculta, în premieră, noile creaţii muzicale în cadrul unui concert exclusivist susţinut duminică seara în capitala Austriei. Spectacolul precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta în luna mai a acestui an şi în cadrul căruia va fi inclusă şi România. Concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe Arena Naţională, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.

Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfăşurat cu casa închisă, cei 1.500 de fani prezenţi având şansa de a asculta, în exclusivitate, piese de pe noul album Delta Machine a cărui lansare este programată pentru săptămâna aceasta în mai multe ţări europene, inclusiv România.


Evenimentul a avut loc în celebrul MuseumsQuartier din Viena, într-o atmosferă intimă şi relaxată, alături de noile creaţii muzicale, setlist-ul cuprinzând şi câteva melodii consacrate precum “Personal Jesus” sau “Enjoy the Silence”. Cei care însa nu au fost suficient de norocoşi pentru a fi prezenţi la concert, vor putea urmări show-ul online, pe http://www.fan4fan.com/, în data de 10 aprilie.

În cadrul noului turneu programat pentru această primăvară, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor susţine 34 de concerte în 25 de ţări din Europa, în faţa a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show în aer liber organizat în parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmând ca o săptămână mai târziu, Depeche Mode să cânte şi la Bucureşti, pe 15 mai 2013, în cadrul Arenei Naţionale. Biletele pot fi achiziţionate fie online, de pe www.MyTicket.ro, fie din reţeaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.