Handbaliștii de la Poli, meci greu cu CSU Suceava, echipă calificată în...

Handbaliștii de la Poli, meci greu cu CSU Suceava, echipă calificată în semifinalele Challenge Cup

0
DISTRIBUIȚI

handbal csupoli02

CSU Poli joacă mâine meciul restant cu CSU Suceava din etapa a XVIII-a. Partida a fost reprogramată deoarece moldovenii au avut meciuri în sferturile Cupei Challenge, de unde s-au calificat cu succes în semifinale. Poli va avea cu siguranță un meci greu, mai ales că alb-violeții vin după înfrângerea cu HC Odorhei.

Formația din Bucovina a trecut de turcii de la BB Ankaraspor și a prins biletele pentru semifinalele Challenge Cup.


Nici în campionat, echipa din Suceava nu merge rău. Oaspeții de mâine sunt pe locul cinci, cu 21 de puncte, la cinci puncte distanță de locul patru, HC Odorhei, dar cu două meciuri amânate. Poli ocupă acum locul şapte, cu 15 puncte, în urma Reșiței care a obținut o victorie cu Turda în acest sfârșit de săptămână. Timișorenii au mare nevoie de o victorie după ultima înfrângere acasă.

”Trebuie să mergem mai departe după această înfrângere, ne așteaptă un alt meci dificil pe care trebuie să îl abordăm la victorie, pentru că altfel nu se poate. Bucovina Suceava este o echipă care este angrenată în Challenge Cup, ne dorim foarte mult să câștigăm. Va fi un joc mult mai dificil decât cel cu Odorheiul, va fi mult mai mult de alergat, dar cred că această înfrângerea îi poate mobiliza mai mult pe băieți”, a declarat antrenorul Gligore Czari. Bănățenii speră să îl recupereze pe Ioan Tcaciuc până la ora meciului, mai ales că jucătorul este un produs al formației sucevene și cunoaște bine adversarul. Meciul se va disputa marți de la ora 18.00, la Sala ”Constantin Jude”, și va fi televizat și pe Digisport 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.