Începe procesul în care Cristian Cioacă este judecat pentru uciderea soției sale,...

Începe procesul în care Cristian Cioacă este judecat pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu

0
DISTRIBUIȚI

cristian_cioaca_arestat_preventiv

Primul termen în dosarul în care fostul poliţist Cristian Cioacă a fost trimis în judecată pentru uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu are loc astăzi, la Tribunalul Argeş, informează Mediafax.


Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă, spune că fostul poliţist, arestat preventiv în 5 decembrie 2012 şi încarcerat la Penitenciarul Colibaşi din 30 ianuarie, va fi prezentă în sala de judecată. Emilia Ghinescu şi Robert Ghinescu, mama şi fratele Elodiei, s-au constituit părţi civile în acest proces.

În 30 ianuarie, Cristian Cioacă a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului instanţei supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Procurorii arată în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ generat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.