„Leii” din Banat vor să spargă ghinionul la meciul cu Ploiești

„Leii” din Banat vor să spargă ghinionul la meciul cu Ploiești

0
DISTRIBUIȚI

BCM ELBA05_resize

BC Timișoara deschide etapa din acest sfârșit de săptămână cu un meci dificil pe terenul celor de la CSU Ploiești, marea rivală și campioana en-titre. Timișorenii au nevoie de o victorie în deplasare ca de aer, deoarece în 2013 singurul meci câștigat pe terenul adversarilor a fost în sferturile Cupei României, la Sibiu.

Seceta de victorii în deplasare este principalul motiv pentru care alb-violeții au mai coborât în clasament. BC Timișoara este acum pe locul șapte, cu 42 de puncte după 17 meciuri câștigate și opt înfrângeri. Bănățenii au ca obiectiv clasarea la finalul sezonului regulat pe locul patru, iar cum situația între primele opt formații e foarte echilibrată, fiecare echipa trebuie să se bazeze pe propriile victorii, nu să stea la mâna jocului rezultatelor, pentru a nu avea surprize neplăcute.


Tehnicianul Srdjan Jovanovic e conștient că e mare nevoie de o victorie în deplasare. ”A sosit timpul ca Timișoara să obțină o victorie în deplasare în 2013. Ne pregătim pentru asta, mai aveam o lună să ne îmbunătățim forma de joc”, a declarat antrenorul ”leilor” din Banat. Ploieștenii sunt pe locul patru, deoarece au o victorie în plus față de bănățeni și, în mod categoric, nu va fi ușor pentru alb-violeți să câștige la Brazi. Burlacu, Stănescu, Tica, Vlahovic, Szijarto, Timermanis, Nyakundi și nou-venitul Alhaji Mohammed le vor face viață grea timișorenilor, care vin acum cu un moral bun după victoria cu Craiova. Meciul se va juca mâine de la ora 19.15 și va fi transmis pe Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.