Paul Codrea, prezentat oficial ca antrenor al echipei suporterilor: “Vreau să imprim...

Paul Codrea, prezentat oficial ca antrenor al echipei suporterilor: “Vreau să imprim jucătorilor o anumită mentalitate”

1
DISTRIBUIȚI

conferinta_drukeria_asu_poli_codrea_TS0013

Paul Codrea a fost prezentat astăzi, oficial, ca noul antrenor al echipei suporterilor ASU Poli. Codrea a spus că vrea să crească din postura de antrenor împreună cu echipa. Internaționalul timișorean va fi sprijinit în activitatea sa de Toni Foale, care a rămas director tehnic, și de Sorin Brîndescu, noul manager sportiv al echipei din liga a V-a.

Echipa suporterilor are planuri mari pentru retur. Deși sunt la cinci puncte în urma celor de la Progresul Racovița, șefii de la ASU Poli țintesc în continuare promovarea în liga a IV-a. De aceea, în pauza de iarnă, formația s-a întărit atât la nivelul jucătorilor, dar și la nivelul staff-ului tehnic. Noul antrenor principal este Paul Codrea, care a va rămâne și jucător în retur. Codrea are licența B de antrenor și are nevoie să activeze la o formație pe banca tehnică pentru a putea primi licența A. Fotbalistul care a jucat la echipe titrate din Italia spune că nu se teme de noul pas în carieră și că va rămâne la ASU Poli și după ce va obține licența A. ”Mulțumesc celor din club care m-au primit printre ei. Deocamdată, voi mai intra și în teren. Sper că experiența mea în străinătate mă va ajuta atât în ceea ce privește antrenamentele, cât și din punct de vedere al mentalității ce vreau să o imprim jucătorilor. Vreau să cresc împreună cu ASU Poli. Nu mi-e teamă de acest început de drum”, a declarat Paul Codrea la prezentarea sa oficială.

Fotbalistul va fi sprijinit de Antonio Foale, cel care a fost antrenor la ASU Poli încă de la înființare, dar și de Sorin  Brîndescu, antrenor și profesor la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității de Vest.


”Toni Foale nu a fost dat la o parte din club, așa cum s-a speculat. El este sufletul acestei echipe și va continua din postura de director tehnic”, a declarat Sebastian Novovic, reprezentat al Peluzei Sud și Druckeria, cu mari șanse să fie ales noul președinte al organizației suporterilor după demisia lui Paul Prodana. Toni Foale a precizat și el că nu este deloc deranjat că i s-au mai alăturat doi colegi pe bancă. ”E o onoare pentru mine să lucrez cu un jucător care a evoluat în Serie A, care este și tânăr, și în vână. Brîndescu a adus în scurt timp jucători de valoare ca Burtic, Gălan și Adrian Ilie. Nu am fost dat la o parte”, a declarat Antonio Foale.

Sorin Brîndescu a precizat că a venit la ASU pentru că își dorește ca aici să se creeze o echipă care să respecte o serie de principii ignorate de majoritatea formațiilor din fotbalul românesc. ”Toată lumea m-a întrebat de ce am venit ca manager sportiv după ce am antrenat atâția ani. Dezamăgirile pe care le-am trăit la alte echipe m-au determinat să vin aici. Îmi doresc să vin cu o altă metodă și alt stil de a conduce un club de fotbal”, a declarat Brîndescu. În această iarnă, la ASU Poli au mai venit jucătorii Burtic, Gălan, Feher, Otiman (împrumutat în retur la Foeni), Ilie, Mărăndescu și Titi Varga, care s-a hotărât să devină coleg cu Iosif Rotariu.

O galerie nu se poate cumpăra

Sebastian Novovic a vorbit și despre așa-zisa scindare dintre suporteri, provocată de faptul că Paul Prodana s-a alăturat celor de la ACS Poli. ”A fost prea multă vâlvă în jurul acestui subiect. Dar au fost niște tentative de racolări care trebuie să înceteze. O galerie nu se formează peste noapte și nu poate fi cumpărată. Noi suntem pe drumul nostru și vom continua pe acest drum. S-a făcut prea multă vâlvă că un om a ales să susțină o altă echipă. Este însă dezamăgitor, pentru că era un om alături de care am lucrat cot la cot”, a declarat cel cunoscut în Peluza Sud ca ”Mihalcea” despre controversele dintre galeria ACS și galeria ASU.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.