Primarul anunţă lucrări de reabilitare a liceului Lenau, la fel ca Orza,...

Primarul anunţă lucrări de reabilitare a liceului Lenau, la fel ca Orza, în campanie

3
DISTRIBUIȚI

01lenau

Edilul şef  Nicolae Robu şi-a ţinut breifing-ul de presă într-o locaţie care îi defineşte perfect stilul de abordare a comunicării cu presa  – la Liceul Nikolaus Lenau din Timişoara.


Acolo, cocoţat la prezidiu alături de Elena Wolf, consilier local şi director al liceului, Robu a oferit detalii despre un proiect pe care şi Adrian Orza, pe atunci viceprimar şi candidat la funcţia de primar, îl inaugura în vară în campanie electorală. Este vorba despre începutul lucrărilor de reparaţii la clădirea clasificată ca monument istoric a liceului Lenau,  proiect realizat în parteneriat cu nemţii de la KFW. În valoare de 700.000 de euro, refacerea clădirii presupune mai multe intervenţii. Astfel, la acoperiş, se vor înlocui lemnul, ţigla şi şipcile, realizându-se şi adaptări pentru scurgeri de apă. Faţada va fi tencuită şi zugrăvită, însă se vor face reabilitări şi la elemente de infrastructură, tinichigerie, balustrade, copertine, ferestre, uşi şi porţi. Lucrările care vor fi efectuate de firma SC. Paluni SRL vor fi gata în opt luni, după care vor intra în reparaţii şi alte licee precum J.L. Calderon şi  C.D. Loga.

Foto: skyscrapercity.com

3 COMENTARII

  1. Eu văd o diferenţă aici şi anume că Orza a anunţat chestia asta în campanie electorală dar de fapt nu a făcut nimic în timp ce Robu n-are treabă cu nici o campanie şi chiar face din moment ce a organizat licitaţia şi e stabilită firma şi e semnat şi contractul. Domnule Johnny cum dracu s-ar mai putea anunţa încă o dată începerea din moment ce acum chiar încep? La alte anunţuri n-aveau cum să înceapă doar fraierii se puteau aştepta la asta fără licitaţie şi fără contract. Just? Just evident!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.