Robu refuză să plătească stâlpii puși “aberant” de Rosign, firma cu monopol...

Robu refuză să plătească stâlpii puși “aberant” de Rosign, firma cu monopol pe semnele rutiere din oraș

2
DISTRIBUIȚI

stefan sandu si simion mosiu06

Primarul Nicolae Robu a găsit soluţii concrete pentru a gestiona eficient relaţia cu firma Rosign, cea care deține monopolul asupra montării semnelor rutiere din oraș. Prima măsură va fi schimbarea comisiei de circulaţie, din care momentan face şi parte și primarul, ceea ce se va întâmpla săptămâna viitoare. Revoltat, Robu a anunţat că „eu nu le plătesc celor de la Rosign semnele puse aberant. Dacă apar 100 de semne pe 200 mp în mod inutil nu o să le plătesc, asta cred că este soluţia”.

Primarul a avut ceva de spus și în legătură cu solicitarea pedeliștilor care i-au cerut să facă public contractul cu firma Rosign, pe care s-au angajat să îl rezilieze chiar ei.


Mai mult, Robu susține că pedeliștii au interese personale în această chestiune. „Aceste partide care mai fac opoziţie ar face bine să mai intre pe site, ca e public acolo.  Eu am spus că nu am clauze să reziliez aşa discreţionar, pentru că risc să ajung în instanţă. Partea cealaltă te dă în judecată şi ajungi să plăteşti tu şi instituţia, nu e de ajuns să faci un bine, ci trebuie să ţii cont şi de legislaţia comercială. Acolo se pare că este un mare interes al PDL pentru a prelua o parte din aceste chetuieli, pentru că mai au şi ei firme care se ocupă cu aceste lucruri. Există un domn, nu ştiu cum îl cheamă, şi care are o firmă care nu care cui să vândă acelaşi tip de produse şi care ar mai fi vrut cumva relaţii foarte bune pe la primărie”. Totodată, primarul a mai promis şi că săptămâna viitoare va schimba şi componenţa comisiei de circulaţie din care face şi el parte, fără a preciza care vor fi criteriile după care vor fi aleşi noii membri componenţi.

2 COMENTARII

  1. Da, si actualul primar a facut parte din comisia care a aprobat contractul cu aceasta firma….
    Si cum se dovedeste ca un semn este pus aberant???? Tot la proces se ajunge ….

  2. semnele aste sint puse de rosign unde le trece lor prin cap sau nu cumva comisia de circulatie hotareste unde se pun semne, unde se face insula din zeci de popice, unde se pun stilpi pe trotuar?

    PS: rosign, mutati semnul de drum infundat de la intersectia intrarea zenit cu dinu lipatti in locul corect, de linga trafo la punctul termic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.