Studenţii economişti îşi găsesc drumul în carieră în opt workshopuri de specialitate

Studenţii economişti îşi găsesc drumul în carieră în opt workshopuri de specialitate

0
DISTRIBUIȚI

students_laptop

Zeci de studenţi şi masteranzi de la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor s-au înscris la cea de-a cincea ediţia a proiectului „Economia de la A la Noi”, lansat de Organizaţia Studenţilor Universităţilor din Timişoara (OSUT). Până în data de 26 martie, participanţii vor primi ajutor pentru a se putea familiariza cu viaţa de economist în România în cadrul a opt workshopuri susţinute de economişti veterani.


Evenimentul a debutat cu conferinţa de deschidere „Succes. Secrete, lecţii, poveşti”, unde personalităţi din trei domenii de activitate, mediul bancar, financiar şi economic, le-au prezentat studenţilor câteva opţiuni de carieră pe care le-ar putea alege după terminarea anilor de studiu. „Economia de la A la Noi” îşi propune să îmbine noţiunile teoretice cu cele practice prin organizarea unor workshopuri alături de mediul de afaceri, şi astfel studenţii vor avea mai multe oportunităţi”, a afirmat Ovidiu Megan, decanul FEAA.

În cadrul celor opt întâlniri, studenţii şi masteranzii vor obţine sfaturi şi vor afla trucuri despre Contabilitate şi Fiscalitate, despre „Jocul de tranzacţionare la bursă”, vor învăţa cum să-şi învingă teama de a vorbi în public, cum să-şi pună în practică cunoştinţele legate de „Microsoft Office for Business”, schimbarea modului de gândire, diferite metode de a negocia şi de a înţelege comportamentul persoanelor, dar şi despre cum pot să devină antreprenori de succes.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.