ACS Poli continuă seria fără victorii, salvându-se de la dezastru în ultimul...

ACS Poli continuă seria fără victorii, salvându-se de la dezastru în ultimul minut

0
DISTRIBUIȚI

acs_poli_zrenianin_TS004

ACS Poli a reușit doar un egal pe terenul celor de la FC Olt, 1-1 după ce Răzvan Trandu a înscris din penalti în ultimul minut al prelungirilor. Timișorenii au înscris în prima repriză, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, a urmat un penalti ratat de Szalbocs Szekely, pentru ca abia Trandu să aducă un punct pentru alb-negri. La cota 31 în clasament, echipa antrenată de Vali Velcea stă din nou cu ochii pe ce vor face adversarele mâine și începe să aibă emoții pentru promovare.

ACS Poli a avut o defensivă ”ciuruită” deoarece trei fundași titulari au fost suspendați pentru acest meci, Alin Șeroni, Aleksandar Petrovic și Marko Marovic. De asemenea, Velcea a decis să îl trimită în poartă de data aceasta pe Kirev, iar Ovidiu Petre nu a prins lotul, semn că accidentarea sa nu s-a remediat.


Începutul meciului a consemnat ocazii din partea ambelor echipe, mai multe pentru ACS Poli. În minutul 36, în urma unei lovituri libere executate de Trandu, Miculescu, titularizat pentru acest meci, a trimis balonul în poarta gazdelor. Golul a fost regulamentar, însă tușierul l-a anulat pe motiv de ofsaid.

În repriza a doua, la scorul de 0-0, ACS Ooli a obținut un penalti în minutul 58, după un henț în careu  comis de Cosic. Szalbocs Szekely a executat, însă portarul gazdelor a apărat. Zece minute mai târziu, FC Olt a deschis scorul după o lovitură liberă executată de David. Pe final, Velcea l-a scos pe Boldea, autorul singurului gol valabil din retur și l-a introdus pe Dina. Schimbarea nu a reușit să producă emoții pentru olteni, iar pe final, bănățenii au trăit periculos după ce gazdele erau cât pe ce să facă 2-0. În ultimul minut al prelungirilor, Poparadu a fost faultat în careu, arbitrii au dictat penalti, iar Trandu nu a mai greșit la fel ca colegul său mult mai experimentat Szekely. ACS Poli rămâne doar cu victoria la masa verde din retur, contra Unirii Alba-Iulia, echipă retrasă din campionat.

ACS Poli: Kirev – Nohai, Sakir, Miculescu, Bălace – Goge (pauză Bărbuț), Poparadu, Trandu, Nanu (´74 Boștină) – Boldea (´69 Dina), Szekely

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.