Un afacerist a călcat un tânăr în picioare, la o sală de...

Un afacerist a călcat un tânăr în picioare, la o sală de sport. Află cine este personajul celebru în lumea interlopă VIDEO UPDATE Decizia instanței

8
DISTRIBUIȚI

catalin_radu

Un om de afaceri, în vârstă de 37 de ani, l-a luat la pumni pe un tânăr de 24 de ani, într-o sală de sport, în văzul tuturor. Fără ca cineva să intervină, afaceristul şi-a lovit cu mâinile şi picioarele victima. Agresorul, omul de afaceri Cătălin Radu, a fost reţinut în cursul zilei de ieri, iar astăzi a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. „Bărbatul are dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe”, a declarat Ancuţa Cărbunariu, purtător de cuvânt al Poliţiei Caraş-Serverin. Totul s-a petrecut în 29 martie, într-o sală de sport din Reşiţa. După bătaia încasată, tânărul a avut opt zile de îngrijiri medicale.

Cătălin Radu este un personaj controversat al Reşiţei, anul trecut fiind la un pas de moarte.


Asta, după ce un rival de-al său a vrut să-l asasineze, în stil mafiot, trimiţând la el acasă doi “locotenenţi“, care au fost însă prinşi de poliţişti cu bortbagajul plin cu un arsenal întreg de arme. Rivalul lui Radu este Dan Mândruloiu care, spuneau anchetatorii la vremea respectivă, a decis să-şi lichideze astfel duşmanul, ca răzbunare pentru că acesta i-ar fi incendiat maşina cu câteva zile înainte. În anul 2005, a fost ţinta anchetei poliţiştilor de la „Crimă Organizată” pentru cămătărie. Radu se folosea de violenţe şi şantaj ca să recupereze bani de la victimele sale. Reşiţeanul a fost judecat şi închis pentru cinci ani pentru faptele sale. În 2010 a ieşit din puşcărie, însă nu s-a ţinut mult departe de necazuri. Cătălin Radu este proprietarul cluburilor Bambbo și One Million din Reșița.
Foto: adevarul.ro

UPDATE Cătălin Radu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, după mai bine de patru ore de audieri.

8 COMENTARII

  1. Si asta un mascarici jegos,cica”om de afaceri”, un penal nenorocit care se ocupaa si se ocupa cu contrabanda,proxenetism,adica tot isi face banii prin ilegalitati .(un cocalar).

  2. Sabina,pai cum sa fie un om de afaceri?De ce nu spui un mafiot,un bataus,un incendiator de masini,un santajist,un puscarias,asa cum ai relatat in articol.Problema este de ce mai era in libertate ?

  3. Catalin Radu, a fost arestat prevenitv 29 de zile. Au fost mai mulţi oameni care au depus declaraţie în calitate de martori ocular. Printre acei martori ocular care au depus declaraţie se află doi angajati şi alţi martori din zona barului.

    Potrivit unei declaraţii date de secţia de Poliţie Reşiţa.

  4. pai interlopii cand bat pe cineva , o fac pe ascuns ,singurii martori sunt tot oameni de-ai lor,cum sa bati intr-o sala de fittness cand mai sunt si camere de supraveghere …

  5. ce om de afaceri????!!!!!…..toti cei care ii frecventeaza birturile ,stiu ca ia bautura de contrabanda si o vinde in birturile lui…nu cred ca asta se poate numi am de afaceri…poate om de afaceri cu droguri,asta da….sau are vreo companie care produce ceva pt tara asta sa se poata numi om de afaceri????!!!!….de unde ati scos ca e om de afaceri?!….iar cei de la garda financiara si polita economica iau facut vreun control?….nu,va spun eu…ca daca ar fi sa ii faca vreun control,gaseste evaziune fiscala la greu…cat impozit plateste la stat pentru asa zisele afaceri care le are???….dar cine sa ii faca in tara asta de rahat care ne conduc si terorizeaza interlopii!!!….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.