Cum vor afecta desfășurarea maratonului din New York atacurile din Boston

Cum vor afecta desfășurarea maratonului din New York atacurile din Boston

0
DISTRIBUIȚI

New_York_marathon_Verrazano_bridge

Asociaţia New York Road Runners, care organizează maratonul din New York a deplâns „ziua tragică din Boston” de luni şi a afirmat că siguranţa atleţilor „este şi va fi întotdeauna principala (sa) prioritate”, potrivit unui comunicat publicat ieri, informează Mediafax.


„Toate gândurile şi rugăciunile noastre merg către victimele atacurilor de la maratonul din Boston şi către familiile acestora” dar şi către „atleţii, spectatorii, voluntarii şi angajaţii asociaţiei atletice din Boston”, a afirmat organizaţia într-un comunicat.

„Maratoanele scot ce e mai bun din spiritul uman şi ne unesc oraşele”, a adăugat organizaţia, subliniind că luni a fost o zi tragică pentru noi toţi cei din comunitatea sportivilor de maraton”. „Securitatea şi siguranţa tuturor curselor organizate de New York Road Runners este şi va fi întotdeauna principala noastră prioritate. Vom continua să lucrăm împreună cu administraţia şi poliţia din New York, atunci când vom pregăti următoarele evenimente”, a încheiat asociaţia. Două bombe au explodat luni la un interval de câteva secunde, în apropiere de linia de sosire a maratonului din Boston, provocând trei morţi şi 176 de răniţi. Maratonul din New York a fost anulat în toamna trecută din cauza uraganului Sandy, care a afectat puternic „Big Apple” şi împrejurimile sale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.