Emeric Imre a încântat amatorii de folk: “Am destule piese, nu am...

Emeric Imre a încântat amatorii de folk: “Am destule piese, nu am timp să învăţ coveruri”

1
DISTRIBUIȚI

concertemericimre (7) [1024x768]

Amatorii de folk au avut parte aseară, în Life!Pub, de un eveniment plin de poezie şi muzică, alături de Emeric Imre şi trupa sa, aceştia reuşind şi de această dată să vrăjească audienţa numeroasă de la faţa locului, cu un recital plin de şarm, care a avut parte de o serie de bis-uri.

În debutul concertului, muzicianul a ţinut să precizeze că pe parcursul serii va cânta numai compoziţii proprii.


„Fac asta pentru că ştiu să compun versuri şi am destulă muzică proprie, de abia am timp să le cânt pe ale mele, n-am timp să învăţ cover-uri“, ne-a declarat muzicianul.  Printre piesele care s-au bucurat de un succes deosebit s-au numărat Nebun de alb (care a fost cântată şi la bis), „Ilie de la sculărie“ sau „Fata de crâşmă cu manele“, aceasta din urmă fiind aplaudată la scenă deschisă pentru textul ei cât se poate de şugubăţ: „Iar tu, fetiţă profitoare/M-ai uşurat din buzunare/De ultimele trei sutare/De ceas şi două celulare“.

„Este îmbucurător că la concertele de muzică folk din toată ţara vin tot mai mulţi tineri. Indiscutabil numai o altă generaţie de tineri poate schimba în bine ce nu se întâmpla bine în ultimii 20 de ani în ţara noastră. Mă refer aici la faptul că nu e onorant pentru cei care se cred artişti să vină în faţa publicului cu texte de doi bani, puerile, să facă playback. Pentru finalul acestui an pregătesc un album nou cu piese de dragoste de iarnă, care nu sunt colinde. Ţin să mulţumesc publicului din Timişoara pentru primirea frumoasă de care am avut parte de fiecare dată când am cântat în acest oraş“, a mai precizat artistul. Alături de el pe scenă s-au aflat Gabriel Ghiţă (clape) şi Sorin Zamfir (percuţie), iar aplauzele furtunoase de final au consfinţit un eveniment care a fost gustat din plin de îndrăgostiţii de folk.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.