Robu s-a „îmbolnăvit” de modestie. Cum se evaluează după aproape un an...

Robu s-a „îmbolnăvit” de modestie. Cum se evaluează după aproape un an de “domnie”

2
DISTRIBUIȚI

robu la ceas02

La nici şase luni după ce şoca şi stârnea amuzamentul locuitorilor Timişoarei cu declaraţiile sale primarul Nicolae Robu s-a temperat. Având în vedere că se apropie de finalul primului an de mandat, edilul-șef a fost rugat astăzi să precizeze în ce măsură şi-a îndeplinit promisiunile. Cu mai puţin aplomb decât la finalul primelor șase luni de „domnie”, Robu a explicat că este mulţumit de activitatea sa, că nu are regrete şi că face faţă cu brio celor care îl crictică şi nu înţeleg cât de mult munceşte pentru binele oraşului.


Întrebat dacă și-a păstrat indicele de performanţă de 500%, ca la sfârșitul primei jumătăți de ani în fotoliul de primar, Robu a declarat că „sunt în grafic”, refuzând să mai dea procente sau note. Asta pentru că „dumneavoastră, presa, şi când eu dau note în glumă titraţi ca şi cum am vorbit serios şi nu e cazul să îmi mai dau singur note”.

2 COMENTARII

  1. dePUTAtul smantineanu gittanos va lupta pentru a”strica”graficele edilului,ca asa vrea capul lui,nasul lui cu alura de penis(avea in campanie pe un banner figura creionata in penis neerecticus)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.