Tăriceanu, despre PDL: „Până acum nu a fost decât un apendice al...

Tăriceanu, despre PDL: „Până acum nu a fost decât un apendice al președintelui”

0
DISTRIBUIȚI
TAQRICEANU LA PNL01.JPG
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Fostul premier al României, senatorul liberal Călin Popescu Tăriceanu, prezent ieri la Timişoara, a oferit o serie de lămuriri cu privire la o posibilă alianţă cu PDL în anul 2016.  „Punctul meu de vedere este că suntem într-o alianţă cu PSD,  împreună cu care ne-am luat nişte angajamente în faţa electoratului şi trebuie să ne ducem aceste angajamente la îndeplinire înainte de a face o alegere politică individuală”.

Mai exact, legat de PDL, Tăriceanu a detaliat că „unii membri nu îşi imaginează politica decât cu preşedintele, prin preşedinte, împinşi de el, folosiţi de el.


Cred că PDL are nevoie de o aşezare pe o bază ideologică pentru că până acum  nu a fost decât un fel de apendice al preşedintelui. PDL trebuie să demonstreze că poate funcţiona de capul lui, pe picioarele lui. După ce face asta, reintră în categoria partidelor respectabile, poate să aspire la un tratament egal din partea tuturor partidelor politice”.  Întrebat cum vede o posibilă colaborare, Tăriceanu nu a dorit să mai comenteze pe marginea subiectului, motivând că el nu doreşte să vorbească pe baza unor ipoteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.