Creatorii „dă-i înainte cu tupeu“, Bosquito, concertează la Timişoara

Creatorii „dă-i înainte cu tupeu“, Bosquito, concertează la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Bosquito

Creatorii versurilor „Haaaai ai ai/Dă-i înainte cu tupeu/Haaaai ai ai/şi ai să vezi că nu e greu“, muzicienii care alcătuiesc trupa Bosquito, vor susţine un concert extraordinar la Timişoara, sâmbătă 11 mai, evenimentul urmând să se desfăşoare la Snake Coffe & Lounge.

Grupul Bosquito provine din Braşov, fiind înfiinţat la iniţiativa lui Radu Almăşan, iar primul lor album a fost lansat în luna septembrie a anului 2000. Piesa „Pepita”, un cover după o piesă populară mexicană făcuta celebră în anii ’60 de grupul Luis Alberto de Parana & Los Paraguayos, a adus trupei un val imens de popularitate.


 La începutul anului 2005 trupa s-a mutat în S.U.A. iar un an mai târziu s-a născut Madame Hooligan, un proiect indie-rock.  În paralel, Radu, care deţine titulatura de Bosquito, decide să reia activitatea trupei în spectacole destinate comunităţii româneşti din America. Recent, trupa Bosquito a revenit în România şi a susţinut printre altele şi un concert în Garajul Europa FM. Membrii trupei Bosquito au mărturisit că lucrează la un nou album, „cel mai bun de până acum“, după cum promite solistul, Radu Almăşan. Acest album i-a determinat, de altfel, să ia o decizie importantă: să se mute împreună într-o vilă în care au şi sală de repetiţii şi studio de înregistrări. „Suntem ca o echipă de fotbal în cantonament. Vecinii au concerte gratis”, spun ei.  În cadrul concertului, trupa a cântat în premieră trei dintre piesele noi, „Omule perete”, „Puiule de om” şi „Babylon”. Ultima dintre ele are o poveste aparte.”Ultima oară când am fost în Los Angeles am fost arestat, să fiu al naibii dacă mai calc pe acolo! Am scris o piesă despre asta, se cheamă Babylon” spune Radu Almăşan. El povesteşte că a fost o altercaţie care a început într-un club şi s-a încheiat cu o bătaie în stradă şi cu intervenţia poliţiei. Biletele pentru concertul din Timişoara al trupei costă  30 lei, iar ora de începere a evenimentului este 21.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.