Jaf „made in Romania”: focuri de armă pentru o sticlă de țuică...

Jaf „made in Romania”: focuri de armă pentru o sticlă de țuică și o pungă cu ouă

0
DISTRIBUIȚI

Pistol in hand

Jaf demn de o comedie proastă – asta s-a petrecut aseară în localitatea Lazuri, din județul Arad. Un bătrân de 69 de ani a rămas fără doi litri de țuică și o pungă cu ouă, pe care le vindea în fața casei, după ce un bărbat i le-a suflat pur și simplu de sub nas, iar altul a tras cu pistolul, având în vedere că omul prădat a vrut să-și recupereze bunul.

Apelul la 112 a fost făcut de ginerele bărbatului, care le-a spus operatorilor că un bărbat care a coborât dintr-un microbuz Mercedes i-a furat socrului său țuica și ouăle, iar când acesta a încercat să-l oprească, o altă persoană, dintr-un Volkswagen ajuns la scurt timp în același loc, a tras cu pistolul asupra sa.


După acestea, ambele mașini au plecat.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi, pe raza localității Hălmagiu. În total, oamenii legii au identificat, în ambele mașini, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, toți din județul Vâlcea. Bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost cel care a tras, arma fiind un pistol cu aer comprimat, calibru 4,5 mm. Tânărul nu avea permis pentru armă, care a fost cumpărată din Marea Britanie în 2012 și adusă ilegal în România în 2013. În plus, vâlceanul avea și permisul de conducere suspendat. Cei trei bărbați au fost reținuți, astăzi fiind prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.