Premieră în moda românească: centrul Timișoarei se transformă în podium cu covor...

Premieră în moda românească: centrul Timișoarei se transformă în podium cu covor roșu

1
DISTRIBUIȚI

silviaterziu2

Creatoarea de modă Silvia Terziu va organiza în 7 iunie un defileu de modă inedit, în centrul Timişoarei, manechinele urmând să păşească pe un covor roşu care se va întinde de la Operă până la Fântâna arteziană şi înapoi, pe un traseu de aproximativ 300 de metri.

„Vreau să le ofer timişorenilor şi nu numai un eveniment unic de care nu au mai avut parte până în prezent. Este un spectacol organizat la nivel local, după standarde occidentale.


Moda în Timişoara diferă faţă de cea din Bucureşti. Tendinţa este ca, în zona de vest a ţării, reprezentantele sexului frumos să adopte o ţinută vizibil mai studiată“, ne-a declarat Silvia Terziu, născută în Timişoara, dar care s-a stabilit la Paris.

În data de 31 mai, creatoarea va defila cu creaţiile sale pe podium la Sibiu Fashion Days, iar pe 2 iunie îşi va inaugura la Timişoara, pe Bulevardul Take Ionescu, nr. 20, noul atelier de creaţie, după cel deschis la Paris. „Am deja emoţii legat de ceea ce se va întâmpla pe 7 iunie în centrul Timişoarei şi vreau să le mulţumesc tuturor care m-au susţinut în acest proiect. La ţinutele Silvia Terziu din prezentare vom asorta pantofi de la Mono Shoes şi poşete de la Isabel Lombardi. Machiajul şi coafura vor fi realizate de partenerul meu, Marius Lupu, de la Nikolas Studio”, a mai completat Silvia Terziu. Evenimentul se va putea urmari şi live, pe Antena 1.

Silvia Terziu s-a născut în Timişoara şi a frecventat cursurile Liceului de Arte Plastice din Timișoara. Timpul a trecut, iar românca a absolvit Universitatea Internaţionala de Moda Esmod din Paris. Creaţiile sale au apărut în publicaţii precum Marie Claire, France 2 sau Le Figaro. Silvia a fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes, şi a avut şansa de a lucra alături de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton. Creatoarea a reuşit o premieră pentru moda românească de avangardă: una dintre piesele sale vestimentare a fost expusă la Muzeul Poştei Franceze din Paris, succesul repurtat determinând conducerea instituţiei să extindă această expoziţie în întreaga Franţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.