Propunerile pedelistului Popoviciu de modificare a Constituției. Ce spune despre Crin Antonescu

Propunerile pedelistului Popoviciu de modificare a Constituției. Ce spune despre Crin Antonescu

1
DISTRIBUIȚI

press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0001

Deputatul PDL Alin Poviciu ştie exact care sunt modificările ce trebuie făcute pentru ca noua Constituţie a României să reglementeze problemele importante ale cetăţenilor. „Fiecare partid trebuie să îşi prezinte propunerile de reviziuire a Constituţiei până la 15 mai. Principala precupare a noastră este să se facă având în vedere referendumul din 2009. Discutăm despre o reorganizare admnistrativ-teritorială în acord cu principiile europene.


Directiva 1054 a UE  are şase citerii, după care ar trebui oragnizate regiunile: istoric, geografic, economic, social cultural şi populaţia, aşa e foarte simplu, ca să nu ne mai certăm care dintre baronii locali ai USL să fie şefii regiunii. Este momentul ca în acceastă constituţie unităţile adiministrative să aibă singure posibilitatea să îşi creeze propriile priorităţi, iar din punct de vedere politic trebuie să stabilim ce înseamnă asumarea de răspundere. E de ajuns o singură asumare pe sesiune parlamentară şi de asemenea milităm foarte mult ca în această nouă Constituție să fie reglementat regimul ordonanţelor de urgenţă”.

Însă de departe cel mai important aspect care ar trebui precizat în constituţie se leagă de demnitatea umană despre care deputatul spune că trebuie explicată şi prezentată. Chiar dacă ştie care sunt “ingredientele” unui astfel de document, Popoviciu e supărat că cel care conduce comisia de consultare cu privire la modificări este Crin Antonescu, despre care pedelistul spune că nu numai că nu se pricepe, dar nu poate propune modificări viabile pentru că „trăieşte cu iluzia faptului că va candida pentru funcţia de preşedinte”.

1 COMENTARIU

  1. Directiva 1054 UE contine sase recomandari, nu sase „citerii”din care in art. sunt prezentate cinci iar imediat va contraziceti, citez:” Este momentul ca în acceastă constituţie unităţile adiministrative să aibă singure posibilitatea să îşi creeze propriile priorităţi”. Cetatenii care v-au ales au posibilitatea sa va evalueze capacitatea profesionala si coeficientul de inteligenta. Aveti posibilitatea sa o chemati din nou pe Codruta pentru a transmite catre alegatori, exact care sunt propunerile de modificare a Constitutiei, dar sa nu uitati parfumul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.