Un cadavru carbonizat a fost găsit într-o mașină incendiată pe un câmp...

Un cadavru carbonizat a fost găsit într-o mașină incendiată pe un câmp UPDATE 2 Ce spune bunica victimei

0
DISTRIBUIȚI

masina arsa

Descoperire macabră astăzi în localitatea timișeană Utvin. O mașină incendiată a fost găsită pe câmp, la 200 de metri de sat, spre calea ferată, iar înăuntru se afla un cadavru carbonizat. Localnicii spun că azi-noapte, în jurul orei 1.00, au auzit o explozie puternică. Criminaliștii sunt acum la fața locului și cercetează zona pentru a afla în ce condiții a ars mașina și corpul din interior.

UPDATE 1 Băbratul din mașină a fost identificat ca fiind nepotul, în vârstă de 28 de ani, Claudiu Vlad Hurja, al unei localnice din Utvin.


Din primele investigații, a reieșit că acesta s-a certat în ultimele zile cu familia. Când mașina a fost descoperită, avea ușile deschise, iar cadavrul carbonizat al bărbatului era pe scaunul șoferului. Nu s-a putut stabili deocamdată dacă este sinucidere sau crimă. Au fost ridicate probe, urmând să se facă inclusiv probe ADN pentru stabilirea în afara oricărui dubiu a identității victimei. În Wolkswagen a fost găsită și o unitate de calculator.

UPDATE 2 Bunica tânărului a declarat că „de vreo săptămână și ceva s-a mutat de acasă, la noi, la Utvin. S-a certat cu familia din cazua mașinii. El spunea că e mașiona lui, și nu a familiei. Era tare abătut în ultima perioadă. A fost plecat și pe la o mătușă, la Constanța. Era un copil liniștit. Ieri l-am tot sunat pe telefon, dar nu a răspuns. Poliția nu a vrut să ne spună prea mult”. Claudiu Hurja a absolvit Facultatea de Electronică, la Universitatea Politehnica din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.