30 % dintre elevii din Timiş, note sub 5 la Evaluarea Națională....

30 % dintre elevii din Timiş, note sub 5 la Evaluarea Națională. Află ce notă ai luat UPDATE Unde s-au strâns jumătate din notele de 10

1
DISTRIBUIȚI

tineri de la moisil sustinand capacitatea03

Emoţii pentru elevii care au susţinut examenul de Evaluare Naţională, astăzi. Ministerul Educaţiei le-a cerut unităţilor de învăţământ să facă publice rezultatele simultan, adică doar la ora 16:00.  1.461 de elevi de clasa a VIII-a din cei 4.700 care au susţinut probele scrise la Evaluarea Naţională au luat note sub cinci şi doar opt copii au reuţit performanţa de a lua nota zece pe linie la cele trei probe scrise, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Timiş. Cei mai mulţi dintre elevii din Timiş, adică peste 700, au luat note între 9 şi 9,99 şi doar 76 nu s-au pregătit deloc pentru Evaluarea Naţională şi au primit note între 1 şi 1,99.

Elevii din Timiş nemulţumiţi de rezultatele obţinute vor putea depune contestaţii astăzi până la ora 22:00, care vor fi soluţionate între 30 iunie şi 2 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate la data de 3 iulie.


Notele de la Evaluarea Naţională vor conta la admiterea la liceu. Vă reamintim că şi în acest an, niciun elev nu pică examenul de Evaluare Naţională dacă ia note sub 5. Aici afli ce notă ai luat.

UPDATE  Patru din cele opt note de zece au fost obţinute de elevii de la Grigore Moisil, unul dintre cele mai bune din Timişoara. Roxana Lucaciu, Răzvan Obârşie, Carla-Elena Şerdean şi Sekine-Aida Shokraei sunt elevii de clasa a VIII-a care au reuşit performanţa de a lua 10 pe linie. Doar trei elevi de la Liceul Grigore Moisil au luat note sub cinci, unul dintre ei a scris doar de 55 de sutimi. Elevii de la Liceul Grigore Moisil s-au arătat mulţumiţi de notele obţinute la Evaluarea Naţională. Maria Mareşi a sărit în  sus de bucurie după ce a văzut că a luat 10 la Limba Română şi 9,15 la Matematică, note cu care speră că va putea să intre la Colegiul Naţional Bănăţean. „Am auzit că s-au greşit baremurile la două cerinţe, dar eu nu mă gândesc să depun contestaţie pentru că oricum am scris toate variantele posibile”, ne-a spus zâmbind Maria. Un alt viitor licean, Gabriel Bugilan, a fost mulţumit de media obţinută, adică 7,35, dar încă nu s-a gândit la ce liceu se va înscrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.