Alţi doi noi jucători în probe la ACS Poli. Cantonament în Austria,...

Alţi doi noi jucători în probe la ACS Poli. Cantonament în Austria, amicale cu Dinamo Zagreb şi Udinese

0
DISTRIBUIȚI

ACS POLI REUNIRE LOT04

ACS Poli are şapte jucători în teste la o săptămână după reunire. Astăzi au venit la antrenament italianul Alessandro Venezia şi Răzvan Moldovan, un produs al Academiei Hagi. Mâine, cei de la clubul alb-negru aşteaptă în probe un jucător sârb. De asemenea, conducerea a reuşit să se pună de acord în privinţa cantonamentului, care se va ţine în Austria în apropiere de Graz, iar echipa va juca meciuri de pregătire cu Dinamo Zagreb şi Udinese.

Alessandro Venezia are 20 de ani şi este mijlocaş central. Fotbalistul vine din Serie C, al treilea eşalon din Italia, dar a făcut parte şi din lotul celor de la Napoli. Răzvan Moldovan are 19 ani şi este un mijlocaş ofensiv, produs al Academiei Gheorghe Hagi, care a mai trecut şi pe la Universitatea Cluj, în prima ligă. Cei doi se alătură astfel celor cinci jucători aflaţi deja în probe: venezueleanul Jorge Ruiz, Caius Lungu, Ion Dragu, senegalezul Medio Ndiaye şi atacantul Cosmin Vancea de la Oţelul Galaţi.


Săptămâna aceasta urmează să semneze actele cu clubul timişorean şi Claudiu Belu şi Alex Popovici. Vali Velcea a programat pentru miercuri un meci-şcoală în care îi va testa pe cei şapte în probe, și pe un jucător sârb care va veni mâine.

De vineri, jucătorii se antrenează şi cu mingea, dar îmbină şi elementele de pregătire fizică. De notat că şi la ACS Poli se folosesc benzile TRX, celebre pe Youtube şi folosite şi de cei de la Steaua. Săptămâna viitoare echipa va pleca în cantonament în apropiere de Graz, în sudul Austriei, iar aici bănăţenii vor juca amicale cu Dinamo Zagreb, foştii adversari din 2009 ai Politehnicii lui Marian Iancu, dar şi cu Udinese, echipa la care joacă Gabriel Torje, fost polist. Jucătorii îşi doresc să meargă la munte deoarece la Timişoara se antrenează la temperaturi foarte ridicate. „Este foarte greu să ducem antrenamentele pe această căldură, pe aceste temperaturi avem probleme şi cu somnul, dormim greu, dar asta este o parte din meseria noastră, cea mai grea, şi va trebuie să o ducem până la capăt. De abia aşteptăm să plecăm în Austria şi pentru vreme, şi pentru meciurile pe care le vom disputa acolo, ne va fi mult mai uşor acolo”, a spus Aleksandar Petrovic.

Petrovic îşi doreşte echipe puternice în prima etapă la Timişoara. „Abia aştept să văd cine va fi primul nostru adversar la Timişoara. Îmi doresc Steaua sau Petrolul, pentru că Steaua este un club mare, iar la Petrolul am mai jucat eu şi îmi doresc să joc contra lor. Înainte să vin la Timişoara am jucat în prima ligă, care este foarte puternică, mult mai rapidă decât în liga a doua şi va trebui să fim mai buni pentru a obţine rezultate bune. Cred că Timişora poate fi în primele zece echipe dacă mai vin jucători. E normal să fie concurenţă pe orice post, şi pe postul meu”, a declarat fundaşul central Aleksandar Petrovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.