Băsescu, Prinţului Charles: “Am înţeles că v-aţi mai luat o casă, în...

Băsescu, Prinţului Charles: “Am înţeles că v-aţi mai luat o casă, în curând o să aveţi un sat întreg”

1
DISTRIBUIȚI

charles

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus Prinţului Charles, astăzi, în momentul în care l-a întâmpinat la Palatul Cotroceni, că a înţeles că acesta şi-a mai luat o casă, iar în curând va avea un sat întreg în România. La primirea Prinţului Charles, preşedintele Băsescu i-a spus acestuia: „Bun venit din nou în România, am înţeles că v-aţi mai luat o casă”. Prinţul de Wales a negat afirmaţia preşedintelui. Ulterior, Băsescu a continuat: „Nu acum, dar o să aveţi un sat în curând”, informează Mediafax. Preşedintele Traian Băsescu şi Prinţul Charles au făcut o fotografie oficială, după care au intrat la convorbiri între cele două delegaţii, în Salonul Ambasadorilor al Palatului Cotroceni.

Anterior, Prinţul Charles a avut o întâlnire cu premierul Victor Ponta.


Prinţul Charles a sosit în România joi, la Târgu Mureş, de unde a mers la Micloşoara, în Covasna, la domeniul contelui Kalnoky Tibor, unde a fost găzduit în noaptea de joi spre vineri. Moştenitorul coroanei Marii Britanii a mers apoi la Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna, unde a înnoptat la una dintre proprietăţile sale.

Prinţul Charles are patru case în satul covăsnean Valea Zălanului, ultima cumpărată în primăvara acestui an, potrivit primarului din comuna Malnaş, Kasleder Jozsef. Vineri, Prinţul Charles a vizitat localitatea mureşeană Archita, discutând cu şeful Consiliului Judeţean Mureş şi cu personalităţi medicale despre inventarierea şi păstrarea patrimoniului transilvănean, respectiv despre înfiinţarea unei clinici în zonă. De asemenea, Prinţul Charles s-a întâlnit, aseară, în satul Valea Zălanului, cu autorităţile locale din judeţul Covasna, cu care au discutat, printre altele, despre dezvoltarea zonei şi despre produse locale.

Moştenitorul coroanei Marii Britanii a fost în Transilvania de mai multe ori, în ultimii ani, în vizite private, în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov. Precedenta vizită a Prinţului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut, când a mers în localităţile Apold, Daia şi Saschiz. La Saschiz, moştenitorul coroanei britanice a mers la un punct de procesare legume – fructe, iar în localitatea Daia a vizitat o plantaţie de flori a unei fundaţii specializate în biodiversitate. Tot atunci, Prinţul Charles a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.

 

1 COMENTARIU

  1. Vai de noi, Base a scos din nou un rahat de porumbel din gura-i spurcata. Cine este ca noi, Un print isi cumpara case in ROmania. Bravo, publicitate, saracie si alti invidiosi – ca presedintele de paie, marioneta pulimii, omul bailor de multime…
    Sa dea domnul sa cumpere tot Ardealul… si sa-l vanda la Unguri – pe 8 forintzi 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.