Cu cât a încercat un student la Drept să șpăguiască un agent...

Cu cât a încercat un student la Drept să șpăguiască un agent de la Rutieră

5
DISTRIBUIȚI

bani pp

Un student, în vârstă de 21 de ani, a fost ridicat ieri de polițiștii DGA după ce a dat șpagă unui agent de la Poliția Rutieră. Ștefan Sorin a fost surprins de radar pe strada Simion Bărnuțiu, din Timișoara, conducând cu 70 de kilometri la oră, fără centură de siguranță, iar când agentul i-a făcut semn să oprească, acesta și-a continuat drumul.


În baza imaginilor, polițiștii de la Rutieră l-au identificat și l-au contactat pentru a veni să aducă actele transmițându-i că îi va fi ridicat permisul de conducere. Studentul în anul I al Facultății de Drept din Timișoara i-a spus polițistului că îi va da 100 de lei, după care a ridicat miza la 200 de lei. Pentru că agentul nu s-a lăsat înduplecat, i-a promis 300 de euro. Agentul a sesizat DGA, iar întâlnirea cu contravenietul a fost monitorizatră. Șoferul avenit cu o sticlă de whiskey promițând că va aduce banii săptămâna viitoare. După ce a lăsat sticla, studentul a fost ridicat și dus la audieri. Tânărul a primit interdicția de a părăsi țara.

5 COMENTARII

  1. Apropo de politia rutiera….In fata POLITIEI RUTIERE din Timisoara , B-DUL TACHE IONESCU ESTE INDICATORUL DE OPRIREA INTERZISA , de curiozitate numarati masinile care sunt parcate in intervalul 8-16 de luni pina vineri :)))si nimeni de la rutiera nu sanctioneaza soferii , ca sa nu mai vorbim de masinile parcate pe trotuar si in statia de troleibuz 11 si 17 tot de pe B-DUL TACHE IONESCU (STATIA DE LA POLITIE).
    Acesti posesori de autoturisme DC NU SUNT SANCTIONATI ?SUNT CUMVA MASINILE LOR PERSONALE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.