Viceprimarul Stoia anunță că patru piețe din Timișoara funcționează fără autorizație. Ce...

Viceprimarul Stoia anunță că patru piețe din Timișoara funcționează fără autorizație. Ce spune șeful SC Piețe SA

2
DISTRIBUIȚI

sezonul-legumelor

Patru pieţe funcţionează fără autorizaţii în Timişoara anului 2013, capitala Banatului, unde edilul şef Nicolae Robu s-a ocupat de plantarea palmierilor în oraş. Este vorba mai exact despre pieţele Dacia, Doina, Mehala şi Bălcescu.


Oferind detalii despre problema pe care a semnalat-o presei, viceprimarul Traian Stoia a detaliat că este vorba despre lipsa dotărilor, cum ar fi grupuri sanitare, mese sau alte lucruri necesare desfăşurării activităţii.  De cealaltă parte, Victor Ştefan şeful de la SC.Pieţe SA, spune că pieţele au autorizaţie de funcţionare, așa că nu înţelege despre ce vorbeşte Stoia şi că singura locaţie unde există probleme este în Mehala. Ștefan spune că, momentan, respectiva piaţă este în proces de reabilitare astfel că restul de proceduri sunt blocate. Contactată de PRESSALERT.ro, Viorica Dumitru, director adjunct DSP Timiş, a declarat că anunțul viceprimarului ar putea atrage controale în piețele menționate. „Toate pieţele din Timişoara sunt autorizate, certificatul de autorizaţie a fost eliberat în momentul în care au început să funcţioneze. Potrivit legii, DSP Timiş nu trebuie să le verifice în fiecare an ca să vadă dacă îndeplinesc condiţiile de funcţionare. Dar dacă viceprimarul Traian Stoia a semnalat acest lucru, vor avea loc controale în Pieţele Dacia, Doina, Bălcescu și Mehala ca să vedem dacă se respectă condiţiile igienico-sanitare”.

 

2 COMENTARII

  1. Lore,esti cam inapoiata cu informatiile si dupa statura esti cam somaleza! Intereseazate mai ales cu MEHALA,masini si vechituri si vezi ce spune Jony si cel de la cadastru ce a notificat ca este pasune!! Nu piata! sapa,draga sapa!!

  2. Timişoara anului 2013, capitala Banatului, unde edilul şef Nicolae Robu s-a ocupat de plantarea palmierilor în oraş?

    Ce legatura are asta cu stirea ta fato?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.