Magistratul care judecă dosarul lui Gregorian Bivolaru, ameninţat de „Indignați”

Magistratul care judecă dosarul lui Gregorian Bivolaru, ameninţat de „Indignați”

0
DISTRIBUIȚI

bivolaru

Magistratul Ionuţ Matei, preşedintele completului de la ICCJ care judecă dosarul lui Gregorian Bivolaru, a primit o scrisoare de ameninţare în care i se indică să dea „o soluţie blândă” în cauză, altfel „cei indignaţi”, semnatarii documentului, se vor implica în eliminarea lui din justiţie, informează Mediafax. Documentul este semnat cu sintagma „noi cei indignaţi”, iar prin acesta i se solicită magistratului luarea unei decizii favorabile lui Gregorian Bivolaru, în dosarul în care este judecat, în fază finală, de către un complet de trei judecători de la instanţa supremă, al cărui preşedinte este Ionuţ Matei.

Acesta este adresat „Domnului judecător Ionuţ Matei, URGENT ŞI EXTREM DE IMPORTANT!!!!!”. „Vă rugăm să citiţi cu o foarte mare luare aminte această scrisoare ce vă este adresată, nu spre a vă ameninţa, ci spre a TRAGE UN UTIL SEMNAL DE ALARMĂ CĂ SUNTEŢI PE CALE SĂ FACEŢI O IMENSĂ NEDREPTATE. Nu este bine să vă jucaţi (întocmai ca un DUMNEZEU CRUD ŞI TIRANIC) cu viaţa şi libertatea unui om nevinovat. Citiţi cu atenţie şi luaţi aminte, acum, până nu va fi prea târziu atât pentru Gregorian Bivolaru cât şi pentru dumneavoastră! Încă mai este timp să evitaţi ceea ce ulterior va deveni inevitabil”, se arată în introducerea scrisorii. Semnatarii scrisorii spun că judecătorul Ionuţ Matei ar fi pe cale să facă „o imensă nedreptate” prin presupusa condamnare a lui Gregorian Bivolaru, context în care asupra magistratului vor fi pornite, spun aceştia, acţiuni de defăimare şi eliminare din justiţie.

„Cât suntem încă pe pace vă urăm bine v-am găsit! Vă apropiaţi de momentul în care veţi săvârşi o imensă nedreptate datorită comenzilor primite (ştiţi de la cine şi aflaţi că noi de asemenea ştim de la cine) aruncându-l după gratii pe profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Aceasta va fi însă (pentru dumneavoastră) o amară victorie şi, aşa cum veţi vedea la scurt timp după aceea, noi cei indignaţi la culme de toate abuzurile, despotismele şi excesul de zel îndopat cu ură de care aţi dat de foarte multe ori dovadă vom intra după aceea în acţiune.


Ştiţi foarte bine că nu sunteţi nici un înger şi nici o uşă de biserică, aşa că, dat fiind cameleonismul şi făţărnicia imensă ce vă caracterizează, noi cei indignaţi vom începe (la rândul nostru) să vă demascăm rând pe rând toate potlogăriile, toate greşelile descalificante, toate bubele şi toate ilegalităţile mai mari sau mai mici pe care le-aţi făcut”, se mai arată în scrisoare. Semnatarii scrisori susţin că ar avea pregătite cinci dosare despre magistratul Ionuţ Matei, care ar urma să fie făcute publice, rând pe rând, în mass-media, atunci când vor considera „necesar”.

„Arma noastră de bază în ceea ce vă priveşte este dezvăluirea în regim de urgenţă a tuturor adevărurilor deranjante, şocante care vă privesc şi care vă vor distruge destul de repede imaginea (deja boţită) de judecător integru. Aşa cum veţi vedea, ştim cu mult mai mult despre dumneavoastră decât vă puteţi imagina (şi vom continua să strângem fără încetare cât mai multe dovezi de tot felul care vă incriminează)”, se mai arată în scrisoare. Totodată, semnatarii scrisorii îl anunţă pe magistratul Ionuţ Matei că nu se vor opri decât atunci când acesta va fi dat afară din justiţie, „şi poate nici atunci”. „La cinci zile după ce veţi fi dat afară din justiţie, trei dintre noi vom veni personal să vă spunem: «Iată că s-a întâmplat ceea ce v-am spus atunci», se mai arată în scrisoare. Autorii scrisorii susţin că sunt cei care au făcut ca justiţia să-l prăbuşească şi să-l aducă în faţa magistraţilor în rolul de infractor pe fostul premier Adrian Năstase”, despre care arată că ar fi fost, la rândul său, „un alt duşman îndârjit şi plin de ură al lui Gregorian Bivolaru”.

„Dacă am reuşit aceasta cu Adrian Năstase, cu dumneavoastră ne va fi mult mai uşor să vă azvârlim afară din justiţie (după cum veţi simţi şi veţi vedea”, se mai arată în scrisoare. Semnatarii scrisorii susţin că acţiunile lor se vor baza pe „anumite aparate psihotronice”, ce ar fi folosite de către serviciile secrete din occident, dar şi de serviciile secrete din România, şi că în acest fel magistratul Matei va simţi din plin „că atunci când rău faci, rău găseşti”. Completul de trei judecători de la instanţa supremă al cărui preşedinte este Ionuţ Matei judecă osarul liderului MISA Gregorian Bivolaru, în care acesta este acuzat de trafic de minori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.