Microfonul de argint scos la lumină în Sinagogă

Microfonul de argint scos la lumină în Sinagogă

0
DISTRIBUIȚI
pietonala 02
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Primele microfoane manufacturale din argint realizate de un artist timișorean complex vor fi prezentate, în această seară, în Sinagogă. Ambulanța culturală și Emil Kindlein Museum, împreună cu Societatea Filarmonică din Timișoara, Teatrul Național din Timișoara și Bijuteria GiBi organizează,de la ora 19.00, Gala Microfonul de Argint, eveniment în timpul căruia vor fi lansate o serie de microfoane de argint semnate Emil Kindlein.


Acestea sunt microfoane unicat realizate după un concept original. Microfoanele de argint sunt produsul unei tradiții de familie care începe în anul 1929 în familia Kindlein și vin ca o încununare a experienței a trei generații ce împletește meșteșugul de bijutier, tehnica electronică și arta muzicală. Microfoanele realizate de Emil Kindlein sunt o premieră mondială fiind realizate printr-un procedeu complex ce presupune o metodă tradițională de realizare a bijuteriilor.

Prezentatorul serii va fi Bogdan Puris, iar Gabriel Kelemen (profesor doctor în arte vizuale) va susține o prelegere. Vor fi proiectate materiale video despre Kindlein Silver Microphones, urmate de un spectacol susținut de Emil Kindlein ce îi are că invitați pe: Doru Iosif (actor TNT), Gabi Szorad (BIO), Lelia Nicolaiciuc, Dorothea Iordănescu, Beck Corlan, Kooperativa și All Friends Band. La final poate fi vizitată expoziția Kindlein – Familie și tradiție. Pe durata evenimentului, editura Brumar va asigura un stand de carte cu volume rare de poezie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.