Nicolae Robu a venit cu propria variantă la zilele petrecute în străinătate...

Nicolae Robu a venit cu propria variantă la zilele petrecute în străinătate în primul de mandat ca primar. Ce sumă îi cere deputatului Popoviciu să doneze

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

Întrebat  astăzi la conferinţa de presă la care şi-a prezentat mandatul  cum comentează acuzele aduse de deputatul Alin Popoviciu, edilul şef Nicolae Robu a răspuns că nu poate discuta despre vorbele unui om de o asemena speţă şi că în cursul zilei  va face publice cheltuielile cu deplasările sale pe durata primului an de mandat, pentru a scoate la iveală adevărul. Pe seară, primarul a trimis un counicat de presă în care vine cu propria variantă –  16 zile lucrătoare şi nu 56 . Cât despre banii cheltuiţi, bugetul nu sare de 1.551 euro din fonduri publice. „Evident, toate datele prezentate de mine în prezentul comunicat sunt verificabile în contabilitatea Primăriei Municipiului Timişoara şi, fără-ndoială, vor face, aşa cum este firesc, obiectul controalelor Curţii de Conturi”, se arată în comunicat.

Primarul Nicolae Robu i-a cerut deputatului PD-L Alin Popoviciu „în schimbul calomniei comise de dl.


Popoviciu la adresa mea, îi cer să plătească cu titlu de donaţie către Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană şi / sau Clubul de Fotbal ACS Poli Timişoara, suma de 65.449 euro. Această sumă reprezintă diferența dintre suma pe care dl. Popoviciu a pretins că eu aș fi cheltuit-o -63.000 euro- şi suma realmente cheltuită -1.551 euro-, plus câte 100 euro pentru fiecare din cele 40 de zile în care dl. Popoviciu a pretins în mod discordant cu realitatea că eu aş fi fost plecat în străinătate (40 zile * 100 euro / zi = 4 000 euro)”. La final, i-a asigurat „pe toţi cetăţenii că am muncit enorm pentru Primăria Timişoara în acest an, cinstit, corect şi cu loialitate faţă de interesul lor, aşa cum am făcut în toate funcţiile pe care le-am deţinut anterior – Prorector timp de 4 mandate, Rector timp de 2 mandate şi Senator al României timp de 1 mandat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.