Un bărbat a fost găsit împuşcat în faţa blocului în care locuia

Un bărbat a fost găsit împuşcat în faţa blocului în care locuia

0
DISTRIBUIȚI

Pistol in hand

Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort, în faţa blocului în care locuieşte, martorii susţinând că acesta a fost împuşcat, cel mai probabil, cu şase focuri de armă. Potrivit polițiștilor, incidentul a fost anunţat de către un localnic la serviciul unic de urgenţă 112, care a spus că s-au tras şase focuri de armă, informează Mediafax.


Bărbatul a fost găsit în Pitești, în cartierul Prundu. „A fost raportat un incident la 112, ne-am deplasat la faţa locului, unde s-au tras focuri de armă. Bărbatul avea între 30 şi 35 de ani, nu s-a stabilit identitatea lui, sunt câteva cartuşe în jurul cadavrului. Ancheta este în desfăşurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

La faţa locului s-a deplasat un echhipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş pentru a încerca salvarea bărbatului, însă acesta era decedat. „Este vorba despte un bărbat de 30 – 35 de ani, cu multiple plăgi împuşcate în torace şi membre. Nu a mai putut fi salvat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală şi transportat la morga din Piteşti în vederea efectuării necropsiei”, a declarat doctorul Adriana Tocaci, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş. Bărbatul care a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 a declarat că a auzit cel puţin şase focuri de armă, iar cel care a tras a fugit imediat, existând suspiciunea unei răzbunări sau a unei reglări de conturi. Bărbatul împuşcat locuia singur într-un apartament din blocul în faţa căruia a fost împuşcat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.