A fost finalizată repartizarea computerizată la licee. Vezi unde ai intrat

A fost finalizată repartizarea computerizată la licee. Vezi unde ai intrat

0
DISTRIBUIȚI

tineri de la moisil sustinand capacitatea03

Listele finale cu elevii de clasa a VIII-a care au fost admişi în liceele din judeţul Timiş au fost publicate în această seară pe site-ul Ministerului Educaţiei.


Potrivit calendarului de admitere, aceste liste ar fi trebuit publicate pe 17 iulie, dar Ministerul Educaţiei le-a făcut o supriză viitorilor liceeni şi le-a prezentat cu două zile mai repede.Cel mai bun liceu din judeţ este Colegiul Naţional „Constantin Diaconovici Loga” din Timişoara, unde la specializarea Matematică-Informatică ultima medie cu care s-a intrat a fost de 9,58, iar pe locul doi, la o diferenţă de doar şapte sutimi se află Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara, unde tot la specializarea Matematică – Informatică ultima medie a fost de 9,51.

Cu medii peste 9 s-a intrat şi la specializările Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Sociale de la Colegiul Naţional „Constantin Diaconovici Loga” şi Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”, dar şi la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Colegiul Naţional Bănăţean sau Colegiul Naţional „Ana Aslan”. Pe de altă parte, la peste 40 de specializări, absolvenţii clasei a VIII-a au intrat la liceu cu medii sub cinci. Cea mai mică notă de admitere este 3,69, la specializarea Mecanică din cadrul Liceului Tehnologic „Petre Mitroi” din comuna Biled. A doua etapă a repartizării computerizate va avea loc în data de 25 iulie. Vezi aici  la ce liceu ai intrat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.