De ce a decis Robu să nu se mai vadă zilnic cu...

De ce a decis Robu să nu se mai vadă zilnic cu presa la briefinguri

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu victima 111 p

Misterul dispariției primarului Nicolae Robu din fața camerelor și a reportofoanelor de la briefingurile zilnice a fost elucidat dintr-un schimb de replici întâmplătoare. În cadul vizitei efectuate la garsonierele nefinalizate din Piaţa Traian, întrebat de PRESSALERT.ro  care este modalitatea de comunicare cu domnia sa după ce vreme de două săptămâni nu a mai ţinut briefing-uri şi telefonic nu a putut fi de găsit, primarul ne-a răspuns că „dumneavoastră vă plângeţi că nu fac briefing-uri de presă după ce m-aţi acuzat că vă chem în fiecare zi la primărie în loc să muncesc? De câte ori vom avea ceva de comunicat, vom comunica”.


Atenţionat că şi jurnalişii au întrebări şi nu pot scrie doar ideile pe care primăria vrea să le facă publice, Robu a completat că „vă adresaţi Direcţiei de Comunicare şi primiţi un răspuns”. După ce a fost întrebat dacă nu cumva angajează un purtător de cuvânt, asta pentru că de multe ori Direcţia de Comunicare nu cunoaște date ale unor chestiuni de interes public, iar şefii de direcţii nu vorbesc fără permisiunea sa, primarul a detaliat că „nu este nicio lege care să mă oblige şi nu am nicio intenţie să fac asta”, după care a promis că „direcţia se va informa”.  La final, primarul a confirmat pentru PRESSALERT.ro că a luat decizia de a nu mai organiza brefing-uri de presă, „pe care le-am făcut pentru dumneavoastră, nu pentru mine, că după cum vedeţi eu îmi fac munca de primar şi fără ele”.

4 COMENTARII

  1. Unde are dreptate, are ! CA CIneva să-și facă bine treaba are doar două variante
    – varianta „papagal”, cu diaree verbală, vrute și nevrute, trei la leu, să-i prostim pe proști în fiecare zi…….
    – varianta „porcu’n cucuruz”, adică mucles – prietenii știu de ce…..

  2. Felicitari dl.primar asa trebuie abordata relatia cu presa , cu profesionalism si respect reciproc . Pe deoparte nu sunteti angajatul vreunui trust de presa sa le stati la dispozitie cand vor jurnalistii si pe orice tema , pe de alta parte trebuie prin departamentul de comunicare sa oferiti presei raspunsuri la absolut orice solicitare .

  3. au inceput sa fisiie bypass-urile, o lasa mai moale…. a muncit prea mult, are nevoie de mai mult somn in camera de odihna de la primarie…

  4. Este mai bine pentru toata lumea – incepand cu dumnealui, ca prea s-a facut de ras pana acum debitand gogomanii si iesindu-si din pepeni din te miri ce.
    Da’ informatii despre activitatea Primariei trebuie sa se dea. Daca nu se dau, iarasi primarul & ai lui se fac de kkt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.