De ce spune Popoviciu că scandalul “centrului finanțelor” a fost o diversiune

De ce spune Popoviciu că scandalul “centrului finanțelor” a fost o diversiune

4
DISTRIBUIȚI

press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0000

O diversiune – asta a fost vestea stabilirea Direcţiei Finanţelor Publice regionale la Deva, și nu la Timişoara. Cam aşa pot fi rezumate evenimentele din ultimele zile, în viziunea deputatului PDL Alin Popoviciu. Pedelistul spune că  „sindicaliştii de la Finanţe au avut un curaj nebun, după mine, dacă s-a întâmplat ceva legat de  rămânerea sediului la Timişoara, s-a întâmplat datorită lor, nu datorită politicienilor.


Tot acest circ s-a făcut cu alt scop, dacă prin această acţiune a sindicaliştilor sediul a rămas aici. Cea mai importantă direcţie de control, Direcţia Naţională Antifraudă, va avea sediul la Deva ceea ce şi-au propus cei de la USL. Nici Titu Bojin şi nici Nicolae Robu nu fac nimic, Robu se ocupă de biciclişti. O să ne trezim că o să avem sediul regiunii la Timişoara şi toate instituţiile importante vor fi împrăştiate pe la Reşiţa, Caraş şi mai ştiu eu pe unde. Direcţia Naţională Antifraudă va avea sediul acolo unde există un risc mai mare de infracţionalitate financiară, adică la Deva?”, a comentat Popoviciu. Mai mult, acesta spune că regionalizarea este o “afacere de familie”, lucru expus “cu subiect şi predicat” de preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, care a explicat că deciziile se iau în funcţie de faptul că Ilie Sârbu, senator de Timiş, este socrul premierului Victor Ponta. Ieri, edilul şef Nicolae Robu dădea asigurări că sediul a rămas la Timişoara graţie intervenţiei politicienilor USL. Legat de acest aspect, Popoviciu a comentat că „a lui, a celui care se ocupă să amendeze biciclişti? Omul acesta se plictiseşte la primărie!”

 

4 COMENTARII

 1. Gheorghe Falcă, finul preşedintelui Băsescu şi primarul Aradului, a declarat vineri, la Timişoara, ca Alin Popoviciu, vicepreşedintele PDL, „e un bou”, şi că mai trebuie să citească multe carţi ca să ajungă politician.

 2. Parlamentarul Popoviciu vine cu o altă inițiativă, una din ciclul țara arde și baba se piaptănă. În loc să-și bată căpșorul de sub poadoaba mult geluită cu cestiuni care frământă de-adevăratelea țara și neamul, Alin ține să se arate fiul ploii – sau, mă rog, al apei plate -, propunând nației interzicerea vânzării de băuturi ce fac fâsss (precum majoritatea inițiativelor sale legislative) către minori!?! Grija sa părintească pentru viitorul patriei ar putea fi mișcătoare, dacă nu ar pica într-un moment în care prea mulți românași n-au bani nici de un amărât de covrig fără macul ce este, de asemenea, nerecomandabil pe motiv de posibile efecte halucinogene.

 3. ALIN POPOVICIU

  Tinerele speranţe mor repede în politică dacă nu sunt atente şi se inneacă în borcanul cu miere de la bugetul de stat. Azi îl cunoaştem pe Alin Popoviciu, deputat de Timiş.

  Îi place să meargă cu maşina cu girofar, îi plac plăcintele şi este o albinuţă harnică a cărui familie s-a dedulcit la afacerile cu Statul în ultimii ani când PDL a fost la putere.

  Povestea lui Popoviciu este banală, aţi auzit-o deja şi în alte dosare de candidat. Deputatul PDL are un verişor care este asociat în diverse afaceri. Verişorul, membrul familiei sale, trebuia ajutat să-şi facă un rost în viaţă.

  Înainte de asta la Bucureşti, Popoviciu a fost ales în conducerea PDL pe vremea mandatului lui Emil Boc, el s-a lipit ca timbrul de scrisoare de greii partidului din acea vreme, Popoviciu devenise un fel de umbră cu picioare a Elenei Udrea şi a lui Emil Boc.

  În final, fiind un fel de şefuleţ la Bucureşti, deputatul şi-a numit prietenii la conducerea instituţiilor de stat din judeţ. Astfel, şi-a pus oamenii şefi la Regionala CFR Timişoara şi la Aeroportul Internaţional.

  Apoi, a intrat în scenă verişorul lui Popoviciu, Cristian Iga, care a preluat cele mai bune spaţii comerciale din aeroportul şi gara CFR a Timişoarei, zone foarte bune pentru a deschide restaurante şi cafenele. Văzând că lucrurile merg bine, Popoviciu a decis să preia direct pe firma lui şi clubul CFR, o clădire de circa 1000 de metri pătraţi din centrul oraşului, acolo deputatul a pus la cale o afacere pentru puştimea din oraş- adică un poligon cu împuşcături cu laser. Simpatic şi inventiv deputatul!

  Evident, Popoviciu este şi el de fapt un puşti, un junior mai exact al afacerilor cu Statul, el însă are potenţial şi cine ştie în câţiva ani îl vedem ministru, poate chiar la Economie sau Transporturi. Apoi să te ţii frate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.