EXCLUSIV Tremayne Johnson, al şaselea străin la BC Timişoara VIDEO

EXCLUSIV Tremayne Johnson, al şaselea străin la BC Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

NCAA BASKETBALL 2010 - Nov 16 - Eastern Washington at University of Washington

BC Timişoara şi-a completat numărul de străini din echipă cu americanul Tremayne Johnson, jucător aflat la prima experienţă europeană. După Delvon Johnson, „leii din Banat” aduc un alt jucător cu acest nume la Timişoara, de data aceasta pe postul de extremă.

Tremayne Johnson este născut în 1989, are 203 cm înălţime şi poate juca pe posturile 3 şi 4, extremă şi extremă de forţă.


Baschetbalistul este ultimul străin venit la BC Timişoara înainte de reunirea din 5 august. Tremayne Johnson a jucat pentru colegiul din Washington şi a plecat după absolvire în Bahrain, Al Manama, unde a jucat timp de un sezon. Americanul va completa astfel rotaţia de străini a alb-violeţilor din care mai face parte compatriotul său Anthony Lee-Ingram, sârbul Vladimir Panic, lituanianul Vaidotas Volkus, muntenegreanul Aleksandar S. Radulovic şi Zlatko Jovanovic, jucător la al treilea sezon în Banat. BC Timişoara va mai încerca să rezolve transferul lui Leo Filip, iar dacă Dinamo nu va fi de acord să cedeze jucătorul, atunci timişorenii se vor reorienta spre alt jucător română tânăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.