Liberalul Nasleu, dat afară de premierul Ponta de la Autoritatea Naţională pentru...

Liberalul Nasleu, dat afară de premierul Ponta de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor

17
DISTRIBUIȚI

ionut nasleu palarie

Liberalul Ioan Nasleu a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, potrivit unei decizii a premierului publicată, astăzi, în Monitorul Oficial, scrie Agerpres. Acesta, considerat un apropiat al şefului filialei PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost numit în conducerea ANRP în mai 2012 şi făcea parte din Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor. Nasleu a fost, pentru o scurtă perioadă de timp, senator din partea PRM, iar după trecerea sa la PNL a fost director adjunct la RATT.


Până la ora redactării acestui material, Nasleu nu a putut fi contactat pentru a comenta decizia lui Ponta.

17 COMENTARII

  1. Ionuț Nasleu, fost mare PRM-ist, azi liberal iscusit. În urmă cu vreo nouă luni, el a fost instalat vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP). Ce abilități profesionale l-au recomandat pentru această funcție e mai greu de spus.

  2. A primit de la Primăria Timișoara o locuință, pe motiv că e caz social!?!,dar a reușit recent să-și achiziționeze un autoturism marca BMW, seria 7, model 2011. Bolidul pe care Nasleu ar fi dat, potrivit unor surse, 40.000 de euro, are încă numere provizorii de Germania.

    • di undi tzai luvat peleria aia mancatzash ?
      parca ai fi marioara cracanata si cu dintzi pline de carii.
      esti dija la penziii?

  3. In campania electorală era nelipsit de dl.Robu, un simplu search pe google si il veti vedea in dreapta distinsului Primar. Care apoi l-a propulsat in postul de secretar de stat. Pt ce abilitati, poate il intrebati pe Robu. E bine ca incet incet se cern lucrurile. Apropo de BMW stie cune trebuie..Ponta nu degeaba la demis…oare ghiciti ce urmează?!?…

  4. Aduceti-l pe țăran cu picioarele pe pamant! Se spargea in figuri prin bucuresti, nu ii mai ajungeai la nas! Cluburi, piscine, etc. Muncă nu prea! Ce calitați îl recomandau pe el pt functia aia? Niciuna! Ce experiență? Zero! A fost numit politic, altfel si examen de gramatica daca dadea, nu ar fi luat postul! Lasa-l in timisoara ca aici poate sa stea degeaba! Macar nu cheltuie aiurea banii! Sa stea langa seful sau de partid, Robu! El mergea pe National Arena, la loja! Vai mama lui! Vino ma pe Dan Paltinisan, nu mai iesi din judet! Ca nu ai de ce!

  5. Ati uitat cine l-a adus pe Becali in PNL? De asta a fost demis pentru ca Ponta nu mai vrea inca un liberal penal in Guvern. De azi Nasleu e pe cont propriu

  6. Daca lasam deoparte judecatile subiective ,,,imi pare rau ca trebuie sa va contrazic…e….orice s-ar zice, Naleu nu este un tip prost ,…si va garantez ca e si cinstit.De cand il stiu ,.dc a putut a ajutat pe toata lumea ,Poate i se poate imputa ca are gura cam mare,,,si ii place sa se afiseze „monden’….in rest…numai de bine.

  7. Parlamentar, conduc ATV!
    NONCONFORMISM. Despre Ioan Nasleu, unul dintre cei mai tineri parlamentari de Timis, se pot spune multe lucruri neobisnuite. Printre acestea, si faptul ca la intrunirile importante se prezinta in… trening sau ca in perioada Craciunului, alaturi de tinerii partidului pe care il reprezinta (PRM), iese pe strazile orasului si cinta impreuna cu o ditamai fanfara. De curind, timisoreanul a surprins din nou prin cea mai recenta pasiune, ATV-urile, la mare moda vara. Nasleu a abandonat cele doua limuzine personale pentru a conduce zi si noapte un astfel de vehicul. Dar noul hobby i-a adus si probleme. Pe linga vecinii care fac zilnic plingeri la politie impotriva lui, a intrat pe fir si protectia animalelor, deoarece companionul de ATV al parlamentarului este nimeni altul decit un ciine, de curind adoptat. Insa Nasleu nu se descurajeaza si promite ca pina in toamna sa isi motorizeze intreaga familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.