Mesajul trupei Cargo către critici: „Nu vei fi mai bine dotat dacă...

Mesajul trupei Cargo către critici: „Nu vei fi mai bine dotat dacă ţi-o măsori cu noi pe internet“

1
DISTRIBUIȚI

Cel mai nou single Cargo, „Nu mă lăsa să-mi fie dor“, are parte de o sumedenie de comentarii pozitive şi negative pe canalul Youtube, mesajul rockerilor timişoreni pentru toţi cei care le ascultă muzica fiind unul cât se poate de direct: „Nu vei fi mai bine dotat dacă ţi-o măsori cu noi pe internet“.

cargo1

Într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare Facebook de către membrii trupei, muzicienii au simţit nevoia să precizeze că muzica lor adună oamenii împreună.


„De ce credeţi oare că simt oamenii nevoia să se certe în comentariile de youtube? Ne este greu sa înţelegem…Un bărbat bine dotat (ca să nu ne exprimăm licenţios) este pur şi simplu bine dotat. Nu vei fi mai bine dotat dacă ţi-o măsori cu noi pe internet. Noi facem muzică, nu fotbal nici politică. Noi adunăm oamenii împreună, nu îi despărţim“, se spune în mesaj. Printre mesajele care au dus la acest răspuns al trupei se numără o serie de comentarii din partea fanilor de genul „Doamne fereşte! Sunt versurile de Andreea Bălan? Nici nu mi se întoarce limba să numesc asta rock” sau „De când a plecat Kempes această trupă nu a mai reuşit să scoată nimic decent“. Un alt comentator e de părere că piesa are „aceleaşi versuri cu crâşmă, cu paharul în mână, plafonare tipică, fad, şters, banal, no offence dar Doi Paşi şi Ana erau muzică rock adevărată, nu balade de radio kiss“. Evident, din discuţii nu lipsesc nici cei aflaţi în tabăra care îi susţin necondiţionat. Printre mesajele postete de aceştia se numără „Kempes nu a avut şi nici nu o să aibă o voce k şi solistul actual, Adi. Sunt mândru k cunosc un asemenea cântăreţ….Foarte frumoasă melodia băieţi!!!Ţineţi-o tot aşa!!!“ sau „Super bună piesa!!!!O trupă de nota 10. Felicitări sunteţi cea mai bună trupă rock din ţară. Respect!!! Ţineţi-o tot aşa!“.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.