Rezultate finale la Bacalaureat 2013: câți elevi au mai luat Bac-ul după...

Rezultate finale la Bacalaureat 2013: câți elevi au mai luat Bac-ul după contestații. Vezi lista completă a promovaților

0
DISTRIBUIȚI

rezultate bac 2014

Veşti îmbucurătoare pentru 60 de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş. Au depus contestaţii în speranţa că vor obţine note de trecere la Bac, iar astăzi au aflat că nu vor mai trebui să susţină probele „examenului maturităţii” în sesiunea din toamnă.


Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Timiş, 1.127 de elevi au depus contestaţii, însă 713 dintre acestea au rămas neschimbate. În urma recorectării lucrărilor, care s-a realizat la Arad, 275 de absolvenţi de liceu au obţinut note mai mari, iar 139 dintre contestatari s-au ales cu note mai mici decât cele pe care le-au obţinut iniţial. Cele mai multe contestaţii au fost depuse la proba scrisă la Limba şi Literatura Română, şi anume 422, şi 263 la Matematică. Astfel, rata de promovabilitate a examenului de Bacalaureat a crescut în judeţul Timiş cu un procent, de la 54,41 % la 55,56 %. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat au fost afişate la ora 14.30 la centrele de examen din judeţ, dar lista a fost publicată şi pe www.edu.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.